Speciální drahokamy mazlíka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem xixao69, 13/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

• doubleposting
    Kde se dají sehnat ty speciální drahokamy pro mazlíčky

LARIMAR+5% Viditelnost
    ZIRKÓN+50% Bonus k bodům z boje
    LARIMAR+5% Viditelnost
    TYRKIS+10% Zlato z monster
    SMITHSONIT+10% Maximální hodnota léčení
    AMAZONIT+ 10 Slotů rozšíření
    APATIT+ 1 000 bonus k elitní munici
    CHRYZOKOL+ 1 000 bonus k duté munici
    HEMIMORFIT+ 15% Léčivý bonus k akčním předmětům
    JELLY-OPÁL+ 25% Poškození proti budová (předpokládáme věže ostrova)
    LABRADORIT+50 Rychlostních bodů ve zníčeném a hořícím stavu
    QUANTUM QUATRO+15% Bonus amuletům
    VARISCIT+ 5% Cooldown amuletům

Naposledy upraveno moderátorem: 14/8/16
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj xixao69,

příště prosím dle pravidel herního fóra, pravidla najdeš v mém podpisu.
    Drahokamy pro mazlíčky můžeš získat při akcích v černém trhu, nebo harpunováním a nakonec bez námahy v platební oblasti zakoupením jednoho z balíčku.

Tyto speciální drahokamy většinou v platební oblasti, stejně jako u drahokamů lodě nejdou vylepšit. Např. Zirkón je v platební oblasti při bojových dnech společně s mazlíkem Pyrambeba. Jak je v ofiko oznámení v měšcích je ponovu šance získat speciální drahokam, ale není to jistě jediný způsob, stejně jako speciální drahokamy lodí, které se vyskytují při akcích v černém trhu, budou jistě časem i tyto, Tyrkis a Smithsonit již byl k dostání, pokud se nepletu tak snad i poukázkou zdarma.

pěkný den

Naposledy upraveno: 14/8/16
  3. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Právě že tam vůbec v tech měšcích pro mazlíčky nejsou ty speciální uvedené a na fóru sem také nic nenašel obyčejného drahokamy tech je dost ptal sem se jen na speciální a ty asi harpunováním nedostanu

4. socient

socient Komisař fóra

Ohnivý drak (8.narodeniny Seafightu 3/2014) a Smaragdový drak (9.narodeniny Seafightu 3/2015), ktoré boli poukažkou majú TYRKIS +10% Zlato z monster
    (Ohnivý drak mal bonus spočiatku bonus +10% zlata z NPC ale z nejakého dôvodu to zrušili a nechali len na zlato z príšier - úplná zbytočnosť) ešte aj Mr. Cotton , ktorí bol určený len pre TGC členov formou poukážky, mal +5% viditeľnosť no zmenili mu vlastnosť
    Melia (Súboj Titanov 7/2015, 7/2016) a Elivagar (Zimná akcia 12/2015) majú SMITHSONIT +10% Maximální hodnota léčení
    Pyrambeba (Platobná oblasť 7.49€ / Hlbinný balík 22.99€) a Munin (Zimná akcia 12/2015) majú ZIRKÓN +50% Bonus k bodům z boje

Ostatných 9 špeciálnych drahokamov s trochou šťastia získaš z mešca s korisťou zvieracieho majstra, aspoň podľa oficiálneho oznámenia:
    Zvýšili sme úroveň drahokamov a pridali ďalšie 2 karty z ktorých budete mať šancu získať trénerov a/alebo remeselné nástroje. Mešec s korisťou zvieracieho majstra Vám dokonca bude dávať šancu na zisk špeciálneho zvieracieho drahokamu.
    (https://board-cs.seafight.com/threads/vypredaj-zvieracie-mesce-s-koristou-zrusene.56219/)

Podľa platobnej oblasti to tak nevyzerá...
    Obsahuje: Drahokamy v kvalite od "vyčistený" po "čistý" - alebo s trochou šťastia dokonca aj "brúsený"brúsený" drahý kameň!
    Ďalej je tu aj šanca na získanie remeselníckeho materiálu alebo trénera sprievodcu 1. alebo 2. stupňa.

a tiež nie podľa F.A.Q : Kořist pána šelem
    Obsahuje drahokamy v kvalitě od "očištěných" až po "čisté", nebo s trochou štěstí dokonce "broušený" drahokam! (https://board-cs.seafight.com/threads/drahokamy-konfiguracia-zuslachtovanie.46756/#post-356434)

5. .Pingos.CZ

.Pingos.CZ Pisálek fóra

Ahoj, speciální drahokamy pro mazlíky v měšcích skutečně jsou, ale jejich výskyt je poměrně vzácný. Moje zkušenost je taková, že na 1 speciální šutr padne v průměru 5 měšců. Naposledy jsem zkoušel štěstí včera a po zakoupení 2 měšců jsem získal CHRYZOKOL, který jsem chtěl dá se říct ze všech kamenů nejvíc. Takže závěrem: speciální kameny tam jsou, ale moc "levně" se získat nedají.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj xixao69, zajisté tam jsou jde jen o to jaké procento šance na získání mají nastavené to bohužel nevíme. Máš to stejné jako v bokoru někdo proháže 1000 beden a nezíská v losování nic a někdo 1 a získá design. Je to vše o šanci. To samé platí pro cvičitele proházel jsem určité množství měšců a z nich jen pár cvičitelů ne, že by byl z každého.

7. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

Tak to bych chtěl vidět kde jsou. v balíčku s 15 měšci jsem nedostal ani jeden ... :)))

8. Poseidon

Ahoj Mike*van*Ghorenast, jak jsem již psal je to pouze šance já jich otevřel více a nic .Pingos.CZ jak píše zakoupil 2 a měl speciální kámen.

9. Poseidon

Ahoj Borec, přehled drahokamů máš zde. Je to bonus na dutou munici.

10. Mirek

Mirek Titán fóra

bez další reakce, zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.