Spaddnutie Flash Playera

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackOuts, 16/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

čauko možte mi niekto poradit čo s tym.normalne hram všetko funguje.Len ked pridem pri Event NPC kde je viac hračov tak mi padne cely PC s tym že mi vyskoči hlaška o zlyhani F.Playera.Nepomaha prečistenie ani nič ine. Flash mam najnovši. AMD Sempron procesor 3000+,959MB Ram,NVIDIA Ge Force6100nForce 405

2. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

stačí, když vidím 1GB RAM, tak je hned jasné že to neutáhne PC :)

TotojehraPche tohle ocenil(a).
  3. loppas

loppas Pisálek fóra

zapni si boost a nebudes mat problem

4. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Davidkriz1 to bi si sa čudoval. hram to na 512 Ram stary pc 8 rokov a fakči to. je to trošku slabšie ale ide to

5. davidkriz1

davidkriz1 Vycházející hvězda fóra

já jsem to zkoušel na podobné sestavě jaká byla uvedena výše a bylo to skoro nehratelné

6. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

na obyčajnu hru to stači. horšie je to len na vary kde je moc hračov pokope.ale tato funkcia Bonus dost pomohla je to o 50 %lepšie

7. mario13103

mario13103 Rádoby autor

Draker čo je to boost lebo mne to isté robí

8. loppas

loppas Pisálek fóra

nastavenie grafika animacie a to uplne dole zaskrtni

9. mario13103

mario13103 Rádoby autor

loppas našiel som to díky dúfam že to pomôže.

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

tato funkce není ve hře dlouho, pomůže hlavně při eventu méně sekání, ale mějte na paměti, že vidíte pouze svojí střelbu, při soubojích je spíše nevýhodou a je třeba vypnout.

pěkný den

11. *booo*

*booo* Obyvatel fóra

funkce bonus je k ničemu, nevidíš ani že tě střílí event!!! padání flash mám taky, nepomohl ani nový ani jiný prohlížeč, mám RAM 2 giga a stejně je mi to houby platný, takže asi tak. Myslím, že je problém někde jinde!!!!!

12. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

funkce bonus mi pomohla diki. v klude sa da strielat event NPC. a vidim že do mna striela a vidim aj ked striela niekdo druhy.

13. michal378

michal378 Pisálek fóra

S tím bonus nemôžeš vidieť ako strielajú iný takže buď si sa pomílil...alebo si to nestlačil...alebo si niečo urobil s kompom :)

14. smolik-cz

smolik-cz Pisálek fóra

Ahoj podivej se v nastaveny na mory grafika tam maš poličko bonus to ty orcuje ci budeš videt nebo ne

15. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.