Soutez- otazka c.4

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *jakor40, 4/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Ahoj, nikde jsem necetl ze by byli drahokami za hodnosti z bodu boje, ctu forum kazdy den.. ve FAQ jsem nekoukal, ale melo by to byt hlasene, co vim ze je mapa kozoroha.., a myslim si ze tohle 95% hracu ani nevi.. odpovedel jsem prvni.. a to me dost dostalo, ze vyhral jiny nechapu.. chtel bych trosku zhodnonit jinak tu otazku nebo ji rovnou zrusit.. nejde mi o vyhru.. ale o to ze ve hre.. neni napsane ty drahokami a to je si myslim chyba.. dik ..

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj *jakor40, ano v hodnostech body z boje se opravdu nachází drahokamy viz ZDE. Bohužel na herní stránce se zatím ukazují staré odměny, ale na herním fóru došlo ke změně ihned dle pokynů a tyto odměny jsou již nějakou dobu ve hře aktivní.

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

by mě strašně zajímalo kde najdu oficiální oznámení k tomu, že dochází ke změně "výher" při splnění levelu bodu z boje, nic takového jsem nenašel ani v archivu, takže došlo k úpravě faq a žádné oznámení neproběhlo, tak jako již po několikáté, nejsem tady od toho abych den co den projížděl celé FAQ a zjišťoval zda náhodu nedošlo k nějaké změně

4. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

presne tak Arrow, mělo by se ta otazka jeste jednou proverit.. ofiko oznameni totiz nikde neni..

5. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

otázku neřeším, ve své podstatě výherce odpověděl správně, čerpal z fóra já kdybych se zůčastnil tak to taky budu hledat na svém účtu a ne fóru
    řeším to, že se tady už několikrát změnili texty v FAQ a nebylo na to upozorněno, a to neřeším, že BP není za bůh ví jakou dobu změnit takovej nesmysl jako je správné zobrazení seznamuvýher za dosažení nového levelů bodů z boje na účtu, ale co se divím, když mám na 3 různých místech 3 různé hodnoty trvání premka například

6. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, vše se mění podle pokynů. Pakliže přijde pokyn aktualizace FAQ tak se mění FAQ a nedává se vždy k tomuto automaticky oficiální oznámení.

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

nemá cenu o tom diskutovat, pořad a stále tady argumentujete a píšete jak jste tu pro nás a nejste ani schopni nás oficiálně, to znamená formou oznámení informovat o podstatných věcech a jen upravíte FAQ na kterém ještě k tomu ani není vidět kdy k dané úpravě došlo
    Takže mám dělat co?, každý den pročíst celé FAQ abych náhodou zjistil že došlo k nějaké změně?

nebýt této soutěže tak 90% lidí ani neví že jsou jiné odměny za body z boje.....to myslím mluví za vše

8. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, oznámení se dělá dle pokynů. A pakliže tento pokyn není mi si ho sami nemůžeme dělat. Základní dotaz zodpovězen příspěvek zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.