smaragd: +50% redukce průb. poškození

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem tatuldovic, 11/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tatuldovic

tatuldovic Zelenáč fóra

nechci začínat nové téma, jen bych se chtěl poradit, na loďce Barbaros, je smaragd: +50% redukce průb. poškození
    správně si to vykládám jako poškození méně o 50% ?
    některé popisy jsou docela zavádějící, děkuji za radu

2. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Redukce průběžného poškození znamení snížení následných škod např. u ledové munice nebo fosforové munice. Neznamená to snížení základní rány, ale jen následných škod, takže kámen celkem k ničemu. Podle mně.

Remiel tohle ocenil(a).
  3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj tatuldovic,

jsi začínající, příspěvek jsem Ti přesunul, nejedná se o technický problém a pokud by to někdo v budoucnu hledal, tak to s obtížemi najde. Je to dobrá otázka a rád Ti na ní odpovím, ale v tomto tématu a sekci.

smaragd: +50% redukce průb. poškození

je velmi užitečný drahokam, dá se získat nejenom s designu Barbaros, ale také z Tentakulon (mapa Krakena) a teď k základní otázce, poškození ve hře je základní a průběžné, základní poškození má veškerá munice, ale průběžné poškození má pouze speciální/extra munice, např. ledová, fosforová atd. na moři to znamená, že tato munice má dvojí poškození

např. 20 000(základní) + 20 000(dodatečné) takže pokud máš nasazen tento drahokam je to pro představu

20 000 + 10 000 (dodatečné o 50 % méně)

další využití je u střílení Tentáclí, málokdo to ví nebo používá, ale Tentácle má na tebe trojí poškození
    základní 4000 bleskem 5000 (na krátkou vzdálenost) a jedem 5 x 750, při použití tohoto drahokamu tě bude ubírat jedem 5 x 375

celkově je tento drahokam výhodou jak pro silné tak pro slabé hráče, pokud má protivník hodně speciální munice a nevšímá si poškození, ale to už je o taktice boje ...

pěkný den

4. _-........-_

_-........-_ Rádoby autor

mirku mužeš odemknout diskuzy k černému trhu?

5. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Mirku Tatuldovic neni začinajuci. Ak sa nemilim tak hra už asi tak 5 rokov:) Ale otazku si rozpisal dobre :)

6. Remiel

Remiel Mistr fóra

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

zde je diskuze o "smaragdu", diskuze k černému trhu je přístupná, neni dobré diskutovat v 5ti tématach o stejné věci najednou.

pěkný den

8. tatuldovic.

tatuldovic. Pisálek fóra

já sic nejsem začínající hráč, jen už se nemám normálně koho zeptat a jak jsem již napsal, málo co je popsáno srozumitelně.
    děkuji za odpověd

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.