Sluneční mapa

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackTigerCze, 8/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackTigerCze

BlackTigerCze Pisálek fóra

Ahoj,
    mám dotaz. Včera jsem byl na sluneční mapě a po sestřelení jsem si mohl vybrat,že se opravím na ní a dneska mě to vyhazovalo. Tak nevím proč. Jestli byla chyba ve hře, nebo pak nevím.
    Děkuju

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj BlackTigerCze,

pokud vím, tak běžná sluneční mapa s Amaterasu stejně jako mapa Behemonth funguje tak, že pokud tě někdo sestřelí, tak jsi na běžném moři a po té mužeš za požití medailonu zpět.

Ale mapa která bývá v přístavu, při eventech 5 vs. 5 hráčů, funguje odlišně a to tím způsobem, že máš navíc možnost se vrátit zpět na tuto mapu plně opravený.

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Pokud tě někdo stopil jak na sluneční, tak na behe, tak tě to vždycky stálo nový medailon, pokud ses chtěl vrátit. Nikdy nebyla možnost opravit přímo tam.

4. BlackTigerCze

BlackTigerCze Pisálek fóra

Děkuju. Byl jsem na ní snad po 2 letech. Tak jsem neveděl ,jak to je, když jsem se mohl jeden den opravovat tam a druhý den ne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.