Slovenský dizajn

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, 8/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kedy bude slovenský dizajn? Česi ho mali do mesiaca aj s hlasovaním to len zas mi čakáme alebo už sa na to ak zabudlo??

2. O2tu

O2tu Stálice fóra

zabudlo tak ako na nove mapya leveli :p

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj, nezbývá než vyčkat. Čeští hráči také čekali nějakou dobu, než došlo od hlasování k samotné realizaci. Pokud jde o nové mapy myslím si, že přednější je opravovat chyby. Ale samozřejmě můžeme předat, že raději chcete nové mapy atd místo opravy chyb.

4. Poseidon áno český hráči čakali, zhrniem to-

Bol vypísaný do týždňa sa uzavrel design a do ďalšieho týždňa už bolo hlasovanie či s alebo bez drahokamov od tej doby čakali cca mesiac a dizajn bol hotový, slovenský pokiaľ sa nemýlim neprešiel ešte ani len hlasovaním o tom či bude mať rubiny alebo nie.....

5. Na nové mapy a lvl sa môžem vykašľať radšej nech opravia chyby a dajú nám dizajn! :D

6. Poseidon

Ahoj ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖, o možnost hlasování bylo žádáno na základě žádosti hráčů na podpoře. O tom, že by někdo pro SK design žádal nic nevím. A stejně jak to ve výsledku dopadlo pro CZ design. V základu je oznámeno, že designy jsou bez kamenů. Na základě žádosti hráčů jsme zařídili možnost hlasování, ale zůstává stále v platnosti, že další země jsou bez kamenů.

7. V poriadku bude bez nich aj tak ich máme dostatok len do kedy budeme čakať kým ho spravia, aj tak všetko robia na jednom skripte všetky lode sú stávané s rovnakým základným kódom,....Slováci ako vždy dostanú dizajn medzi poslednými nie? :D :D

8. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Jsem zvědavej, kolik vás se slovenským designem bude jezdit. Aby to nebylo jako s českým. Hodně lidí se ptalo, kdy už bude český design a teď s ním skoro nikdo nejezdí. Já jsem ho koupil a nasadil s tím, že pokud s ním bude jezdit moc lodí, tak ho zase sundám. Jezdím s ním stále a potkal jsem jen asi 2 další hráče, kteří ho měli nasazenej. Doufám, že budete lepší než my.

9. Ja keď ho kúpim tak bude prioritný dizajn na útok, prerobím zvyšné a so slovenským budem plávať

10. Poseidon

Slovenský design již je zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.