Sloty/paluby

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Vojtik1996, 4/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vojtik1996

Vojtik1996 Zelenáč fóra

Zdravím chtěl bych se zeptat proč sloty stojí perly?! Dříve se dali koupit paluby normálně za zlato i za perly...tak proč to tak není i teď ? Nebo ať aspoň dají sloty do tržnice...protože takhle je to opravdu tak maximálně na dvě věci..

2. Patrik.*Sk*.

Patrik.*Sk*. Perspektivní autor

čiastočne preto lebo ich má 95% hráčov a tý čo to nemajú sú pre BP nové pokladničky a keď už tak poriadne :D

3. ty sloty se drive nedali kupovat za perle ani za zlato ale jen za krystaly, samotne paluby sli kupovat pro lode kteří sloty jeste nemaj je mnohem vyhodnejsi je kupovat za perly. kazdy slot vyjde na 22k perel . posledni sloty za krystali na osme palube me vysli na 1600krystalu tak by mne zajimalo jak to bude BP kompenzovat..

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

celkově tak velký rozdíl v tom není a tady jen malá ukázka.

dříve 10 dřevěných palub bylo za zlato po té se dalo 10 eli. palub vydražit (100 slotů na děla)
    nyní 50 slotů za zlato a dalších 50 slotů za perly ( pokud počítám správně 375 000 perel)

takže je pravda, že hráč musí našetřit 375 000 perel, co dříve "možná" lehce vydražil, ale po té jsou 2 výhody, nemusí se dělat trámy souběžně s děly, takže začátečník rychleji roste, jednoduše řečeno je na polovině ceny perel při maximálním DMG a po té co už našetří perly aby si doplnil HP na trámech, tak je mu konečná cena ponížena právě o tyto výše zmíněné perly.

škoda, že tento způsob nebyl cca. před 2 lety, ušetřilo by mi to čas ...

pro BaZZ8,

někdy až budeš mít čas, tak si spočítej rozdíl, není tak velký (už jsem to tu někde psal)...

pěkný den

5. *Storm*Shogun*Cz*

*Storm*Shogun*Cz* Rádoby autor

Mám dotaz v milníku 5 mohu mít až 150 slotů mám jich i s eben a slonovinovou palubou 130 jak a kde lze dokoupit těch 20.Může mi někdo napsat podrobný návod jak na to.Díky

6. O2tu

O2tu Stálice fóra

na morskej mape kliknes na prehlad lode potom vybavenie lode potom vpravo hodnoty tam na sipku hore tam najdes kupit miesta :D

7. *Storm*Shogun*Cz*

*Storm*Shogun*Cz* Rádoby autor

O2tu díky už jsem to našel,ale jak sloty zbraní tak rozšíření nejdou posunovat a ani mi nesvítí koupit sloty nesouvisí to třeba,že to jde když máš mojo palubu?

8. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

nesmieš bit na bonus mape a nesmieš nič strielat a nemože ani do teba nič strielat

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj, co se týče slotů pro Ebenovou, Slonovinovou, Mojo ... tyto sloty jsou dány automaticky když člověk dané paluby vlastní. Nejedná se přímo o sloty, ale součást lodě. Maximum současné je zakoupit 130 a 130 slotů. Další což se nekupuje a je to vlastně slot jsou za loď, výše uvedené bonusové paluby.. .

10. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

Pockat max je 150? ja myslel 160, bez mojovky mam 130 s mojo 140 a k tomu su eben a slonovka cize 160 ?alebo ono nedava nejaka paluba (ben alebo slonovka) 10 miest pre trami? :) nvm bud nevim pocitat nebo sem zas mimo :D ...

11. Poseidon

Ahoj lukas-reper1, ano to máš pravdu. Tak přesně je to takto jde koupit pouze 130 slotů což odpovídá dřívější palubě s 13 děla a 13 trámy. Poté jsou samozřejmě další sloty, ale ty už hráč nemůže koupit. Dostává je k daným palubám. Tudíž ve výsledku se dostaneš na tvých 160 (130 sloty + 10 Mojovka + 10 Ebenovka + 10 Slonovinovka) ale to už nejsou sloty, které si hráč může koupit a to je potřeba rozlišovat.

12. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

Ono len niekto pisal, ze max je 150, tak mi to nevychadzalo, tak som sa preto opytal, dik .

13. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.