Síň slávy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Baronek-Ten-skutečný, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baronek-Ten-skutečný

Baronek-Ten-skutečný Pisálek fóra

Ahoj, jakej je důvod změny výpočtu dnešní hodnosti? Co jsem koukal, tak v té nové bude mnohem míň parametrů a to se mi moc nelíbí..

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Baronek-Ten-skutečný, bohužel stará síň slávy nefungovala nějakou dobu úplně jak by měla a tak v rámci obnovy hry došlo k její změně.

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

A ejhle, kdopak by to čekal, ona ta nová síň slávy nefunguje vůbec :p:p:p, tak tam rychle vrátíme starou, která funguje aspoň trochu.

4. Hugi|CZ|

Hugi|CZ| Perspektivní autor

Nefunguje Síň slávy - vůbec se nezapočítavají už pár dnů žádné hodnoty do žebříčků, nevím zda je problém jen u nás na serveru nebo je to všude

5. Poseidon

Ahoj Hugi|CZ|, ano problém s hodnostmi je hlášený. Jak vidíš příspěvky nad tebou nejsi sám.

6. Klasická hala slávy taktiež nefunguje nie len Moja sieň slávy :)) Snáď to dajú konečne do kopy kým dajú nové mapy

7. Hugi|CZ|

Hugi|CZ| Perspektivní autor

Poseidone napíšu Síň slávy a ty mi píšeš o hodnostech tak dík teda

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Hugi|CZ|,

vím že se Ti to zdá asi divné, ale síň slávy a hodnost spolu úzce souvisí, pokud nejde jedno promítne se to i u druhého. Síň slávy nefunguje korektně, stejně tak jako hodnosti. Až se podaří vyřešit jedno, tak by se tím mělo vyřešit i druhé.

pěkný den

9. Geralt64

Ona Síň slávy ne, že nefunguje korektně, ona nefunguje vůbec!
    Promiň Mirku, ale pokud Hugi napíše, že nefunguje Síň slávy a Poseidon odpoví, že problém s hodnostmi je hlášen, tak je Poseidon dost mimo. Ano obě spolu souvisí, ale neřekl bych, že úzce, protože z 25ti položek Síně slávy, souvisí s hodnostmi jen zkušenostní body a bojové body. Jak s hodnostmi souvisí třeba přepady, admirálské body, svitky a další položky?

10. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

za tím slovem úzce si stojím, máš pravdu, že jen tyto položky, ale například já do síně slávy nechodím každý den, abych se přesvědčoval, že nejsem na "nějakém" místě, někdo si na tom potrpí. Také se tu několikrát psalo, že byl někdo např. stý, před ním a za ním byl velký rozdíl a najednou byl třeba o 3 místa jinde nebo také pár lidí ze síně slávy (BZ) úplně zmizelo a nedostali bann.

Pokud bych byl "systém" a teď bych si na tebe zasednul :), např. bych ti nepočítal do výpočtu BZ, jen bych ti je znázornil v síňi, asi bych ti na hodnosti jen ubral 10 hodností, pouze příklad výpočet hodnosti se právě v těchto dnech mění.

Jednoduše řečeno jak mi skáčou body v síňi slávy nahoru dolu opravdu nevím, ale hodnosti na moři si všímám, "každou chvíli" mám jinou, kdyby to bylo u všech hráčů stejné, tak mi to nevadí, bylo by to spravedlivé, ale pokud mám hodnost jako hráč který hraje 2 měsíce, tak mi to vadí a dokazuje to jen to, co píšu výše.

pěkný den

11. Baronek-Ten-skutečný

Baronek-Ten-skutečný Pisálek fóra

No a teď mi řekni co znamená, že mám už cca 5 dní stejnou hodnost a úplně stejnej počet bodů. Za těch pár dní jsem stihnul dodělat skoro celýho raka a body v moji síni slávy se mi neposunuly ani o jeden bod. Nejde mi přímo o hodnost, kterou mám na moři (byť z placky se mi stala ta nejmenší pecička a nevypadá to vůbec hezky), ale spíš o to, že není vidět žádnej postup. Bylo moc fajn občas otevřít síň slávy a zjistit, že jsem se v těch všech kritériích posunul zase o kousek dopředu..
    Vím, hodnost, ani body ze síně slávy nestřílí.. Ale udělejte s tím už něco.

12. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Baronek-Ten-skutečný,

znamená to, že se Ti zapisují body někde na pozadí a dokud se to neopraví, tak budeš mít stejnou hodnost, za podmínky, že se nezmění výpočet. Dokazuje to jen mé odpovědi výše, že to s tím úzce souvisí.

díky za příspěvek

pěkný den

13. Geralt64

No a já si stojím za tím, že hodnost souvisí s BZ, EB a BB, což mi určitě potvrdíš. S ničím jiným ze Síně slávy nesouvisí, tak pořád nechápu, kde vidíš úzkou souvislost mezi hodností a Síní slávy. To, co jsi napsal, potvrzuje to, co říkám já, protože ve svém příspěvku píšeš jen o BZ, nepíšeš, že by si na mně "systém" zasednul a nepočítal mi třeba přepady nebo admirálské body.
    A v případě, že hodnost sleduješ, jak píšeš, a ona "úzce" souvisí se Síní slávy, tak nechápu, proč nesleduješ právě BZka v ní. Když to tak "úzce" souvisí.

14. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

necháme to tak, každý to vidíme asi jinak, guláš dělám doma z hovězího, možná se tam dá přidat hrášek, okurka, oříšky které mám v kuchyni, ale není to ono, přeci jenom s tím hovězím to úzce souvisí, stejně jako hodnost, která se vaří z těch 3 věcí co píšeš. Zkus do toho guláše nepřidat hovězí, stejné jako do hodnosti nedávej třeba 12 000 000 000 BZ ze síně, taky to asi nebude ono.

A BZka opravdu nesleduju, co se zavedlo admirálské dělo, protože je nepoužívám.

pěknou hru a hlavně s humorem ;)

15. Geralt64

Máš pravdu Mirku, asi si budeme každý tvrdit svoje, tak toho necháme.
    A ještě v jednom máš pravdu - vážně tady nejde brát nic, protože by z toho byl člověk za chvíli na hlavu. Takže je potřeba to brát s humorem :D

16. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.