Sin slavy a hodnosti

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem NσStress*, 21/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. NσStress*

NσStress* Aktivní autor

Ahojte, je nějaký oficiální stanovisko k tomu, proč hodnosti pořád kolísají a BP s tím nic nedela? Vidím na moři mnoho hraču s vyššími hodnostmi než mám já a v žádnem žebříčku kolem me nejsou, prostě paskvil. Bude s tím Bp něco delat nebo to nechají matce přírodě at se s tím popere sama?

2. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Tohle je ta poslední věc, která by tě měla dopalovat. Nejlepší by bylo, kdyby šlo zobrazení hodnosti vypnout, tak jako počet slotů nebo ligová příslušnost či pozice bojovém žebříčku. Stejně je to k ničemu. Je to nic neříkající údaj spočítaný podle něčeho co neodpovídá skutečnosti. Jsou jiné důležitější věci co v této hře nefungujou už pěkně dlouho a BP s tím nic nedělá. Holt smiř se s tím, že tahle hra se stala komerční záležitostí a tak jde pomalu a jistě pod kytičky. Důležitá je 100 % funkčnost platebky a vše ostatní je nepodstatné nebo postradatelné.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj NσStress*, myslím si, že zrovna ty bys měl vědět, že chyby se hlásí, ale kdy a v jakém pořadí se opraví to už nikdo z nás neovlivní. Hodnosti lítají například bohužel při udělání PZ na 21+ a podobně.

4. Renna-cz

Renna-cz Pisálek fóra

kdyby šly vypnout bylo po problému

5. Monostr

Monostr Perspektivní autor

tak teď je to s hodnostma vyřešené! :D

6. NσStress*

NσStress* Aktivní autor

jj my o vlku a co se nestane . .

Nevím proč bych o tom mel vedet neco víc, nikoho jsem na chatu nevidel si stezovat, tak jsem se chtěl zdvořile zeptat jestli to je vubec nahlasený, zrovna ty musis vedet že nemam přístup k tomu videt co je a co není nahlasený.

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

co je vyresene ?

8. kywa

kywa Obyvatel fóra

taky by mne zajimali hodnosti ty soucasny sou nesmysl

9. Orbis67PA[SK]

Orbis67PA[SK] Rádoby autor

dakedy neboli hodnosti a fungovali sme--D

10. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj,

problém s hodnosťami je dlhodobo hlásený a je v riešení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.