sien slavy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem †—Đrake®—†, 14/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Poseidon Nahlas že nefunguje už 2 den sien slavy- rebriček bodov skusenosti

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj †—Đrake®—†,

díky za upozornění, chyba v síni slávy je již hlášena navíc někteří hráči se neznázorňují.

pěkný den

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Ono toho v Síni slávy nefunguje daleko víc, ale třeba zrovna ženříček BZ mi funguje normálně, aspoň jsem si ničeho nevšimnul (kromě těch chybějících hráčů).

4. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

mne naprikad nefunguje zobrazenie kolko pergacov som urobil npr som urobil minimalne 4 modrych no nemam tam nic, zelenych som urobil 10 no nemam nic, cervenych tam mi zas pise 10 no neurobil som viac nez 6 vseliak to je prehadzane rakou som urobil cez 35 a pise mi tam 11 alebo kolko pann som urobil cez 170 no pise mi tam 97 a vseliak proste neni to presny pocet toho kolko som urobil pergacou co sa tyka admiralskych bodou atd tiez to zle ukazuje vela tam je chyb treba to opravit tak neviem presne kolko coho urobim len priblizne to mam napisane v text dokumente, kolko som vyliecil hp tiez nezodpoveda tomu celkovo som vystrelil cez 15 m liecivej a mne tam pise 2m a potom o mesiac ze 100m a teras 42 m :mad:vseliak si to hadze ako sa len tomu zachce ani v tom tak nemate poriadok !!! nejak som tomu nevenoval pozornost ale ste mi to teras pripomenuli aspon toto by mohlo slapat spravne x krat sa stalo ze dokoncim pergac za den som spravil niekolko a cakam 2 dni a vobec sa mi nepripocitaju alebo sa pripocitaju tam kde nemaju tak snad to opravite :)

5. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Staré svitky v Síni slávy ukazují úplné nesmysly. Nové jsou na tom o něco líp, ale také neukazují pravdu. Je toho opravdu hodně, co nefunguje v Síni slávy - např. Přepady a Zásahové body (Pvp) nefungují už více než 2 roky. Ale BP má na starosti důležitější věci, než je oprava chyb - např. nový vzhled ostrovů, který je důležitější, než nějaká Síň slávy.

NσStress* tohle ocenil(a).
  6. Hugi|CZ|

Hugi|CZ| Perspektivní autor

no u nás na serveru nefunguje žebříček Bz hráčů, Bz cechů, PvP HP, PvE HP teda aspon u tech to vím jistě možná jich je ještě více

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Hugi|CZ|, problém s žebříčky je bohužel kompletní a již byl předán na centrálu k řešení.

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.