Servery

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem .Sirael., 18/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Sirael.

.Sirael. Zelenáč fóra

Dobrý večer,
    Přečetla jsem si vaše oznámení : Dnešní synchronizace opravila problémy na Mega serveru 7, které se v posledních dnech vyskytly. A stejně nevím zda se to týkalo našeho serveru a docela by mne to zajímalo. Hledala jsem marně ve FAQ, ale informaci o přidělení serverů k megaserverům jsem bohužel žádnou nenašla. A pokud jsem zadala do hledat, tak taky nic. Bylo by možné přidat tuto docela podstatnou informaci do FAQ a doplnit vaše oznámení o jednotlivé servery? U nás na serveru byly velké problémy s funkčností mapy, nákupem pirátů, vybavení, příslušenství i zbraní. Týkala se snad oprava tohoto?
    Předem děkuji za plnohodnotnou odpověď.;)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj .Sirael., bohužel nemáme oficiální oznámení o jaké herní servery se jedná. Je možné, že z důvodu toho, že se na těchto serverech nepočítá s CZ/SK hráči, že jsme tuto informaci nedostali. Nicméně pravděpodobně by se mělo jednat o servery:
    • Italien 1
    • Italien 2
    • Russland 1
    • Russland 2
    Oficiální rozdělení serverů, které bylo plánováno 6 megaserverů, je na herním foru.

3. .Sirael.

.Sirael. Zelenáč fóra

Ano tam je oficiální rozdělení na 6 serverů. A oprava byla na 7 serveru. Kolik serveru tedy ve skutečnosti nyní je? A jak jsou rozděleny?
    Je jich těch 11 ? A jsou tak jak uváděla Verbeia v návrhu?

4. Poseidon

Ahoj .Sirael., mělo bych jich být těch 11 tak jak je psáno. Ale oficiální informace jaké označení mají bohužel není.

5. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.