Sekanie a padanie hry.

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Teddy!, 11/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Teddy!

Teddy! Zelenáč fóra

Zdravim.
    Velakrat ked preskakujem mapu, alebo ked je okolo mna vela inych lodi, alebo len tak z nicoho nic mi napise ze shockwave flash player has crashed, pritom ho mam aktualizovany, mam rychli internet, aj pc, hram cez google chrome, a nastavil som ho podla navodu co je vo FAQ aby fachcil co najrychlejsie a stale nic, aj na mape mam nastavene male graficke detaily a vsetko. Co by sa s tym dalo robit?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Teddy!, zkoušel jsi například jiný prohlížeč? Já sice osobně Google Chrome používám, ale v poslední době jsem se setkal s větším množstvím hráčů, kteří vyřešili problém tím, že nainstalovali a začali používat Mozillu Firefox.

3. TiPi

TiPi Rádoby autor

Globální asie nehratelná lagy už i dopoledne a nikdo stím nic nedělá hlavně že bp poskytuje provozu schopnou hru.půlka věcí jim po patch day nefunguje:mad::mad::mad::mad:
    hlavně.mazel střílelo to 9780 s prachem ted si to dělá co chce.

Naposledy upraveno: 14/11/14
  4. Lord-Forester

Lord-Forester Zelenáč fóra

ako som si všimol mazlík ti ide pokiaľ ho neupgraduješ ..... potom nejdú jeho schopnosti ale iba krmivo čo si si dal ...

5. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

↑ Stačí odhlásit a přihlásit. A jde

6. Poseidon

Ahoj TiPi, problém s mazlíkem je hlášen. Co se týče globální asie nevím o tom, že by někdo hlásil, každopádně dám žádost o kontrolu a případné nahlášení.

7. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone tento problém jsem hlásila už před 14 dny. Jen se tady nechci stále opakovat protože server je hratelný tak 2- 3 hodiny denně.
    Před kompletní nefunkčností to bylo jen v rozmezí 18-22 hodin a teď to Nechodí od 23:00 - 1:00 nebo ráno od 8:00 - 9:00 kdy nehraje tolik hráčů. Můžu být na mapě sama a skáču jak kamzík. Není problém pro mě to hlásit pokaždé. Jen podpora asi trochu pozapomněla na svou funkci a její odpověď jsem stále neobdržela.
    Nechce se mi věřit, že by vás centrála vodila stejným způsobem za nos, jako nás a nedala vám žádné informace co se děje a proč.
    S dýňovou akcí, ani 4 milníkem metamorfózy to souviset nemůže, protože to bylo nehratelné i předtím.

ironmaiden61 tohle ocenil(a).
  8. Poseidon

Ahoj Remiel, a seká se ti i server nyní? Já byl chvíli po napsání mého příspěvku se na int6 podívat a na 1 mapách sem zkoušel jezdit a loď se mi nesekala.

9. Remiel

Remiel Mistr fóra

ano seká a díky chybě po restartu, kdy se nebrání ostrovy. Moc užitečná pro alianci nejsem, ale stejný problém mají i další hráči. Loď místo aby jela poskočí dopředu o centimetr a pak se o dva vrátí. Zaměřit někoho je nemožné, protože už je vlastně jinde než ho vidím. Přijeď si vyzkoušet na 12/1. A z TS vím od dalších hráčů cizincú, že mají stejný problém.
    A pokud chceš můžeš si ten děs vyzkoušet s mou lodí

Naposledy upraveno: 14/11/14
    (REACTOR) tohle ocenil(a).
  10. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Evropa 2 nejede totalní lagy všichni

11. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

GE3 to samé, absolutně nehratelné :(

12. Trucker.cz

Trucker.cz Aktivní autor

jj evropa 2 je totalne zasekana

13. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

ale no chlapci to všetko je v našich počítačoch... treba prečistiť cookies a caches a blbosti čo nám stále radia... to je predsa náhoda že všetci na servery majú v tú istú chvíľu lagy.... v BP sú fušeri nič viac

Remiel tohle ocenil(a).
  14. Remiel

Remiel Mistr fóra

• Vulgarita
    Server asie zase nehratelný, seká se i bonusová mapa. Myslím, že už by nás všechny opravdu zajímalo co se děje. Mají problémy se servery? řeší to někdo. Po takové době co se to stále děje už snad máme nárok za ty peníze a čas co jsme do nich nacpaly něco vědět. Nebo na vás (český tým) EDIT jako na nás na hráče?

Naposledy upraveno moderátorem: 19/11/14
  15. Poseidon

Ahoj Remiel, v prvním případě bych tě poprosil o vyčištění paměti prohlížeče případně použití jiného prohlížeče a zavření zbytečných programů. Samozřejmě předám dále žádost o kontrolu. Ale osobně jsem na serveru Globální Asie 1 (int6) zkoušel jezdit a žádný problém ohledně sekání jsem nezaznamenal.

16. Remiel

Remiel Mistr fóra

Poseidone děkuji za ochotu, ale bez toho, co mi doporučuješ (pouze prohlížeč nechávám,protože je už jediný na kterém to trochu funguje) bych si v posledním roce ani netroufla vyplout na moře a otevřené mám pouze SEA a TS. A na TS samozřejmě předám tvé doporučení všem hráčům (cizincům). Možná by stačilo kdyby konečně zabanovali všechny botery, kterých je zde na mapách spousty a střílí s botem NPC.

17. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

• Vulgarita
    hra se seká ,že to víc ani nejde samé lagy.. si děláte už asi legraci když na každý problém píšete "vyčistit pamět prohlížeče" ta hra seká!! laguje !! na GA skoro nehratelny.. polovina vecí vubec nefunguje a druha polovina špatně .. to je ignorance... ale mejte strpení ,opravuje se to leda EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 20/11/14
    Remiel tohle ocenil(a).
  18. Poseidon

Ahoj Ĵįŗķą, chce to hlásit v době problému hned CM. Ano bohužel dochází i k sekání, ale kolikrát se setkáváme s tím, že na jednom a tímtéž serveru to hlásí pouze pár hráčů a když se zeptáme dalších CM tak ostatní hráči jim napíšou, že žádný problém s hrou nemají. A také samozřejmě sami zkoušíme jít na moře.
    Dále tě prosím vyvaruj se používání vulgarit viz pravidla.

19. Remiel

Remiel Mistr fóra

Máš svatou pravdu, my si jen vymýšlíme a jsme obtížný hmyz, který obtěžuje Bigpoint a ruší ho při užívání si peněz, které z nás vytahali. To mě připadá jako z filmu Bílá paní : "ale tady žádný most není !!" " Nekecej a plav". Jen sem asi patří: "nekecej a plať" .
    Takže mi nezbývá, než jen konstatovat, že tato hra je naprosto funční a bez chybičky, stejně jako před šesti lety kdy jsem ji začala hrát.

-Šneček- tohle ocenil(a).
  20. Corp.13

Corp.13 Aktivní autor

Globální Asie : Včera v tuto dobu a dnes to samé - chci jít na moře a hlásí mě to : LOST CONNECTION ! Myslím , že to nebude u mě , když jsem vše vyčistil a zkoušel i prohlížeč. Doopravdy to takto bude každý den ? :D:D Jen Polemizuji. :D

Remiel tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.