Restarty

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 16/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

V pátek a dnes restart cca v 11:40. Proč? Nejde počkat až po 12:00, kdy se resetují denní úkoly? Nebo ho naopak udělat dřív. V pátek jsem to ještě stihnul, dnes nemám šanci. Předpokládám, že nebudu sám. Bravo BP, vše pro hráče :(

2. pindrusec

pindrusec Vážený autor

kdyby jsi uměl číst ,nemusel by jsi zakládat nový post., jasně zde psali že kuli doplnění designu na trh - a měl být v 10h

3. *jakor40

*jakor40 Vážený autor

Číst umíme, ale když planuji na 10 má byt v 10 :) jinak zadny desing do trhu nedali, jen pripravili pro viteze dotycnych statu ten desing za 1 misto :)

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

pindrusec, kdyby si uměl číst ty, tak bys viděl, že nepíšu, kvůli čemu restart je, ale proč je těsně před resetem denních úkolů, tzn. chvíli před 12, kdy se ještě pár lidí snaží rychle dodělat úkoly. To je dost rozdíl. Kdyby byl opravdu v 10, tak s tím nemám problém.

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já bych to řekl tak, restarty dává provozovatel dle svého uvážení a nějakého plánu. Bohužel vždy plán nevyjde a tak to dají v nejbližší běžnou dobu.

6. -petrkv1974-

-petrkv1974- Pisálek fóra

• Doubleposting
    Ahoj nejde se mi prihlasit na more(LOST CONNECTION !) a už sem to zkousel i pres Firefox a googla.Nejde to jen mě a nebo vsem?Diky Petr

A i sem vše smazal cokies atd a furt nic :-(.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/7/18
  7. Poseidon

Asi to bude tím, že bude restart viz patch day a prosím dle pravidel.

8. -petrkv1974-

-petrkv1974- Pisálek fóra

Ahoj Poseidone děkuji ti moc za odpověď.Pěkný den ti přeji

9. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.