Řemeslné materiály (6. 3. 2015 - 10. 3. 2015)

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Mike*van*Ghorenast, 7/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

mají špatně rozdělená procenta:
    3 x Fúzní krystal 65%
    6 x Elementární prach 45%
    9 x Lupa 25%
    12 x Řezač drahokamů 15%

2. Sanroh-ČR

Sanroh-ČR Stálice fóra

hlavne nikde nevidim tento balicek ke koupi, nebo kde jej lze ziskat? :( P.S. a mel bejt k dispozici jiz od vcera

3. Mike*van*Ghorenast

Mike*van*Ghorenast Perspektivní autor

Na hlavní stránce dáš domů a dole co se oběvují okénka s balíčky. Když to proklikáš,tak se ti místo jednoho oběví černé pole. To černé pole je ono. klikni na něj. Hodí ti to do platebky. Dá se koupit jen jednou.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Sanroh-ČR, ano přesně tak jak píše Mike*van*Ghorenast,. Nicméně děkuji za upozornění předám dále k prověření a případně s žádostí o možnost opravy.

5. *CarcasS*cz

*CarcasS*cz Rádoby autor

Koukám že už všechno dávaj do platební oblasti takže ti co do toho nechtěj dát ani kačku tak už asi nemusej hrát vůbec pač si tady fakt už neškrtnou. Tak to aby BP dalo na přihlašovací stránku: chceš li hrát tak do toho cpi prachy jinak budeš hrát na jedničkových mapách. Tady už je to horší jak ve Veitnamský herně..-( :-( :-(

6. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

všetko nie zatial, registraciu si može spravit každy bezplatne - zatial. škoda že to tak nespravili pred 7 rokmi. Mohli mat sukromnu hru . :cool:

Remiel tohle ocenil(a).
  7. Poseidon

Ahoj vždyť se dá hráz i bez peněz, jen člověk nikdy nebude mít loď takovou jako člověk co do hry dává peníze. Je to na každém, nicméně znám i lidi co zavedli určitou taktiku a kromě peněz za prémium a paluby do hry nedávají žádné peníze a jsou na dosti slušné úrovni, pak samozřejmě jde i o čas věnovaný hře. Nemusím mít vždy z akčních NPC 10 000 perel i po 1 000 perel to potěší, prostě pomalu, ale jistě.

8. O2tu

O2tu Stálice fóra

nemusiš ani preklikavat na hlavnej stranke staci ked kliknes na baner z mešcami a automaticky Ta hodí aj na remeselné materialy

9. *CarcasS*cz

*CarcasS*cz Rádoby autor

To už pro mě bude zábavnější hrát jinou hru nebo si pořídit herní konzoly, než se tady někam dostanu tak to zemřu na stáří a 5 až 6 hodin tady nebudu šaškovat, tohle néní hra pro zábavu blbnout na jedničkách a když vylezu na dvojky tak se stále opravuju a za hodinu hraní strávím půl hodiny opravování, takže čabas na týhle trapný hře.

10. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

j ale ono to je uz pomali onicem i kdyz ses ful z hry se to tu pomali stava prace

11. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

aj tu tahame druhu šichtu poniektory. a bez vrazenych penazi sa to hrat neda lebo nikdy nedobehneš tych hračov čo to financuju. jedine že bi ti stačilo že robiš boxovaci pytel ostatnym hračom.Ten kdo vyprava že nedava peniaze do hry bud klame alebo sa plavi ako socka ktorej je to jedno že ho stale topia a odohra si hodinku a ide preč

12. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Drake hraju to už nějaký rok,prachy do toho necpu,jen premko kupuju.Jako socka si nepřipadám/za starého majitele a na starých svitcích se dalo slušně vydělat/Mám ,děla,sloty,diamanty atd.A hlavně je to JEN hra.Žebříčky moc nesleduju ale kvůli tobě jsem na 181 místě na servru

Remiel tohle ocenil(a).
  13. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

ironmaiden61 Pišeš že okrem premka nič nekupuješ, Nemaš paluby z platobnej oblasti, Nemaš opravara,? Ak je to tak ako pišeš že si na 181 mieste rebrička .To my nejde do hlavy ako može niekdo bez Platenia predbehnut v rebričku platiacich hračov . Bud hraš nonstop alebo ide nejaky program nonstop za teba. Alebo to mate taky server že ho hraju všetci poctivo bez penazi ? možme sa stavit že tu každy druhy povie že hra bez platenia ale každy dobre vie že to tak nie je aj ked to neprizna. Možno sa mylim možno že si vynimka:cool: Za stareho majitela sa dalo zarobit maš pravdu ale tie časy su davno fuč

14. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Asi dost špatně čteš forum.Opraváře a další mám z kodů.Jinak kdysi jsem hrával asi 10 hod denně,tet mě hra nudí.Jinak boter nejsem,baví mě lod si vybudovat postupně,pomocí vystřílených perel.Perly,munici a pod. za reály nekupuju a jak už jsem psal žebříčky mě nezajímají

Remiel tohle ocenil(a).
  15. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Praveže čitam forum lepšie ako si ty pametaš. Pametaš si na članok z 25.9.2014 sam si toto napisal (
    Když náhodou ano,tak to bude trvat a přijdu o koupené paluby opraváře atd.Náhradu bych asi nedostal
    ironmaiden61, 25/9/14 )

Naposledy upraveno: 8/3/15
  16. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

Drake da sa hrat aj bez botovania aj bez penazi, staci vediet hrat.

17. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.