PVP chyba

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ..Emkos.., 2/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

Ahoj,, Dále by mě zajímalo jak je možné že mi protihráči ubírají 60K ikdyž to snad ani nejde stím co mám. A když já po nich střílím tak jim ubírám max 500. s plnou palbou????? co to má být tohle zase? Děláte si už srandu s tímto? to se pak honí body......

2. Spitfire°mk°5°

Spitfire°mk°5° Rádoby autor

Ja som dostával pre istotu rovno 95k rany :D

3. *CarcasS*cz

*CarcasS*cz Rádoby autor

S toho si nic nedělej já tu lod mám taky docela nabušenou hlavně obranu a hráč mi ubýral 80K a já jen 20K, prostě samí bugi a podvody tady jsou.

*Dr.HOUSE* tohle ocenil(a).
  4. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

s tou obranou je nejaký bug to je isté.. ale dmg zrejme nie.. po včerajšom "update" zvýšili každému dmg cca o 4000 a sám dávam dosť slušné rany na hráčov aj do npc (cca 105 k kritik šrapnelkou na normal mape) a to na mojom serveri je ešte zopár hráčov ktorí dávajú ešte viac.. takže tak

5. Borec

Borec Perspektivní autor

aj ja som spozoroval rozdiel na jednej lodi mam dmg mensi na druhej vacsi priblizne o 10k elitou nechapem ako to no snad pride rychlo oprava... + niektori hraci nemozu vobec nakupovat a nepomaha im ani f5 ani odhlasenie (mne to fungovalo do vcera dnes uz nie) je nefer ze niektori hraci maju dmg mensi a niektori vacsi snad ked uz zvysovali dmg mali ten dmg zvysit vsetkym... rychlost opravy je hrozna niektori hraci opravuju po 1k niektori po 2k a viac no je to ovela menej :( tolko chyb... hrac ktory mi daval 20k svetelnou mi teraz dava 30k svetelnou a ja jemu davam este menej nez pred tym (co nemoze byt som ovela silnejsi) neda sa to hrat ti stastlivci ktori mozu nakupovat a maju ete lepsi dmg si aspon zahraju no ja a vela dalsich mozeme maximalne pockat nez to opravia a aj ked to opravia ci budem moct verit ze ma neokrali o dmg a tym budem v nevyhode... dalsia chyba je dohlad a v trhu su dostojnici akoby som ich ani nemal no kupit ani vydrazit sa nedaju... a tiez bby ma zaujimalo na akom principe zvysovali dmg :D niektori hraci sutia viac o 3k niektori 4k ci 5k :D a niektori az o 10k no a niktori sli s dmg aj dole:D:D:D neviem ci sa smiat toto je na smiech :D

Naposledy upraveno: 2/9/16
    ***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

nahlášené chyby předáme dále, díky za upozornění.

pěkný den

7. Borec

Borec Perspektivní autor

vie uz niekto co je s tym dmg prosim? je to nejake nove vylepsenie ktore plati len pre nejakych hracov alebo je to len prosta chyba? hraci m idavaju cez 45 k svetelnou co nemoze byt... a stve ma to aj ja chcem to navysenie dmg nie som jediny poznam hracov z globalov 3,4,5 aj z inych serveroch a tyka sa to len malej hrstky hracov aj ked su jedni z naj teraz sutia ako priemerny hrac oproti tym stastlivcom ktori sa z dmg mozu len tesit

8. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Borec,

pokud jde o minimální poškození protihráče naopak on tebe střílí hodně je zde již oficiální oznámení.
    Pokud máš na mysli jen 45 K světelkou (v kritiku) to možné je.

pěkné den

9. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Nechci se hráčů, kteří tento bug užívají, zastávat, ale pokud udělá něco naprosto běžného (např. nákup v Tržnici), chybou hry se mu na lodi objeví bug a on jej nemůže vypnout, tak co má dělat? Měl by asi napsat na podporu, co se děje, ale musí do doby opravy přestat hrát? Vždyť je ta chyba už několik dní, po které by nemohl hrát.

10. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Tak jsem se hned po ránu pobavil když jsem si přečetl oficiální oznámení :)

1. Toto je chyba a každý kto ju využíva bude potrestaný / zabanovaný.
    2. Je veľmi ľahké nájsť hráčov, ktorí túto chybu využívajú.

Radši ať jsem dá bp návod ať to mohou využívat všichni když s opravou nepospíchá. No třeba botery je taky lehké najít a i tak si vesele botují dál ... Takže ať jsem bp takové oznámení radši nedává a nenasírá náš !

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ΛΖLΛB, pokud chceš si pak nezahrát z důvodu banu tak prosím návod ti určitě někde dá.
    Ahoj Geralt64, na to jak často jsou kolegům, někteří hráči opakovaně hlášení zajisté to nebude něco co by hráč nemohl ovlivnit. Ještě bych pochopil, když se mu to jednou stane, ale ne když to má opakovaně dokola.

12. ΛΖLΛB

ΛΖLΛB Stálice fóra

Tak Poseidone já měl na mysli oficiální zveřejnění né, že si ho někde seženu sám, protože mě to opravdu nebaví někoho střílet a ubírat mu jako kdybych střílel 1 dělem nebo vidět hráče jako projede houfem vuuru a ani 1 mu neubere žádné hp ...

13. don-tiger

don-tiger Zelenáč fóra

Stejnak z toho nikdo ban nebude mít jen zastrašování jako vždy.:)

14. ODYSEUS

ODYSEUS Zelenáč fóra

Opäť som sa pobavil, z toho čo píšete je úplne jasné, že nemáte šajnu ako tá chyba funguje a jediný kto zato môže je BP. Po jednoduchom nákupe nastane chyba, ktorú hráč nedokáže ovplyvniť t.j. chyba pretrváva po reštarte hry aj pri relogine. Takže mi vysvetlite ako to má ten hráč ovplyvniť. Btw na gréckom fore ponúkajú balík v hodnote 50 EUR za prezradenie bugu :)

15. TINKA15

TINKA15 Rádoby autor

Čau,tak to jsem zvědavá kolik těch hráču co tohleto využívali a je je tak snadno najít,bude potrestána banem na lod???Třeba na GE3(mega server2) se tomu smál na chatu luxíček,kterému dával hráč na ránu elitou cca.800.Až bude tento hráč(samozřejmě i jemu podobní),tak pak budu tomuhle oznámení věřit.Asi tak,jako že jste před nějakou dobou zabanovali 1600 hráču.

16. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj TINKA15, není nic snažšího než předat hráče na podporu i tak hráči sami takových hráčů nahlásí zajisté dost.
    Ahoj ODYSEUS, no tak tomu moc nevěřím že by GR team toto udělal.

17. Borec

Borec Perspektivní autor

ahoj mirek nie neni to kriticky ten je o 15k 20k vacsi :D mozes sa vyjadrit k tomu zvysovaniu dmg? zabudnime na hracov myslim u npc kazdy hrac striela o 4,5tisic viac svetelnou municiou nez tomu bolo pred tym... mna by zaujimalo preco, je to zmenou bonusov nejakych diel? alebo nieco ine? ci len tak kazdemu zhurta pridali 4,5k dmg? na svojej mensej lodicke mam 250 vodo diel ohniva burka 49 diel (vsetko lvl 0) full opevko7/7 full talenty 6/6 a sutim menej :D podotykam menej nez hraci s full admiralskymi delami... ten hrac nema ani opevko...kemene o 3,4 stupne horsie nez ja... mam aj kamosa ten mal vzdycky lepsi dmg o cca 2k dmg spravne po tom navyseni dmg by som mal mal furt mensi dmg o tie 2,3k dmg no rozdiel medzi nami je teraz 9 az 19k :D:D viem a verim tomu ze tam niekde musi byt chyba... nie som jediny s tymto problemom a po pravde ma to stve a hra sa mi znechutila.. mne nevadi ak ma niekto stopi ci je lepsi, nie vobec, mne vadi ze za soje peniaze za svoju lod aj s mojimi znalostiami o hre (o ktore ma ziadaju aj ty najsilnejsi hraci) mam dmg aky maju ako tie najslabsie kocapky zo servera... preto chcem vediet v com spociva ta nova zmena v dmg mozno ze ozaj nieco zmenili nejaku hodnotu niecoho... viem ze ty mirek si asi jediny kto vie o tejto hre viac nez ja (nikoho ineho nepoznam) preto ta ziadam o to vysetlenie... diky snad sa to posle pisem cez tablet

Naposledy upraveno: 7/9/16
  18. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Borec,

díky za příspěvek, bohužel Tě asi nepotěším, oficiální oznámení zatím nemáme, změny ve hře byly, je to napsáno v Patch, chyba s DMG byla předána.

Pokud se ptáš na můj názor, tak zatím vím, že do NPC na 11/1 střílím kritik cca. 74 000 světelnou, 279 děly stejně jako obyč. elitní, je to více než dříve a zatím vím, že to u mě nezpůsobuje opevko ani TB, ale způsobuje to ... (raději uvádět nebudu), je to zatím chyba, přičítá se špytný bonus. Podařilo se mi to rozluštit. Bylo by to v tuto chvíli bohužel navádění a to dělat nebudu.

pěkný den

19. Borec

Borec Perspektivní autor

ok dik mirek som rad za tvoju odpoved tak snad to opravia co najskor nech to je fer :) pekny den

20. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Jak už píše ODYSEUS v příspěvku 14, ten bug není o tom, že si ho každý den zapne, on ho nemůže vypnout. Správně by měl tedy tento bug nahlásit na podporu a dokud není bug opraven by neměl chodit na moře, aby se vyhnul banu? To by si už pěkně dlouho nezahrál, ta chyba je už někdy od středy, ne-li dřív a ještě dlouho může trvat, než ji BP odstraní.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.