prosím o radu, pomoc

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem -Afonso-, 17/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Afonso-

-Afonso- Zelenáč fóra

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat a zároveň vás poprosit o radu.
    Mám full loď.. na Npc ubírám 62k na kritikal... když se ale potkám z full lodí stejně jako já, ubírá mě 40/50k na kritikal a já jemu jen 35k na kritikal, mám zaplé vše, štíty, prach a td.. co mám udělat abych ubíral stejně, děkuji za pomoc a za váš čas.
    po případě : rozepište mi prosím co mám změnit na zvýšené palubě, strom talentů.

2. Porovnávať hráča od NPC je nereálne. NPC má minimálnu prevenciu škôd resp. žiadnu narozdiel od hráča

Ja do NPC uberám ako ty a nie som full a záleží aj na tom čo považuješ za full loď v dnešnej dobe $€afightu..... ;) :)

Ty nemusíš mať dostatočnú obranu ako daný hráč, napr. v mazlíkovy má vsadené iba obranné kamene (možno aj vyššie ako ty) + dizajn môže mať obranné kamene + špeciálny obranný na platy (5%), taktiež závisí od toho ak má hráč aj kameň šancu na zásah tak tebe to z hodnoty brnenia tzv.uberá.....delá sú taktiež rozhodujúce aké používaš ty alebo on nemusíte mať rovnaké (+aktívny / neaktívny 3.st voodoo kňaza)

Je veľa aspektov toho čo to môže spôsobovať, ak by si to chcel porovnať museli by sme proti sebe postaviť 100% identické lode kde hráči vyskúšajú rôzne formácie v opačnom prípade sú všetko len dohady čo daný hráč môže mať a ty nie....

3. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

Tak nevím kdo z podpory tady odpovídal ale nedávno jeden kolega dostal od podpory odpověď že nelze požadovat aby identicky postavené a nastavené účty mněly stejné vlastnosti.. z toho plyne Mají nás za blbce

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

....když se ale potkám z full lodí stejně jako já...
    ty když někoho potkáš poznáš že je taky full? )))
    pokud máš full lod, tak co chces jako rozepisovat ke zvýšené palubě a talentům?
    jaká máš děla? tvůj soupeř může mít 287 voodo na max a pak si muzes nastavovat co chces a stejne se mu moc nevyrovnáš... a mohl bych pokračovat dále a dlouze, v celem systému je takový bordel ze snad nema cenu se k tomu ani vyjadřovat

5. MAXTONS

MAXTONS Velmistr fóra

pokud ma full lod tak jedine dela muzou hrat roli teda pokud si pod full lod nepredstavuje ze ma full 60libraky a to jeste 297 :) ja jako full lod povazuji za hrace co ma vsechno opevko vsechny mozne talenty vsechny kameny na max a full voodoo dela tretiho stupne pokud to nemas hledej chybu u sebe :)

☢Arrow☢ tohle ocenil(a).
  6. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej aktívnej diskusie. Zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.