Program proti botům

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem LadyJane.cz, 23/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LadyJane.cz

LadyJane.cz Perspektivní autor

Dobrý den,
    Mám dotaz proč je možný že stále jezdí na botu hráči na Evropa 1 když bylo řečeno že se proti tomu zakročí??? Nezlobte se na mě ale mám toho plný zuby jsem tu 20 hodin denně a člověk který má BOTA tu je taky 20 hodin denně má víc určitě vyděláno než já. Hodně mě to mrzí když se prostě férově snažím zlepšit a hráči prostě stále používají boty jak na mapě na NPC tak glitze a nemluvě o behe. a neříkejte že nejezdí poznám když člověk jezdí na botu už nechtěně najede do věží nebo šutí npc jenže mu *** asi nenaklikne tak třikrát odjede třikrát přijede a když má málo hp tak tam calica nechá s 2000 hp a odjede pořád do stejného rohu opravovovat atd. Mrzí mě že tato hra jde takto do kelu s prominutím... Investuju do toho taky jen proto abych byl lepší a proč je to vůči mě tedy třeba ne fér když hráči si koupí max bota a mají stejně perel zadarmo tolik kolik já třeba koupím za opradové peníze? Děkuju za odpověd.

2. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

lenže ty hrači čo použivaju *** su dobry platiči a BP takych potrebuje. Ony nahrabu perli Mojo a take veci a potom topia slabšie lode a ty su donuteny ak si chcu zahrat tiež investovat do hry real Eura. To BP vyhovuje , čo misliš prečo maju hrači 1M HP aj s Vodoo štitom? aby sme minuli čo najviac municie a najlepšia municia je len v Platobke

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj LadyJane.cz, dle oficiálního vyjádření se program postupně doplňuje aby postihl co největší množství hráčů. I když si osobně myslím, že nyní se řeší problémy vzniklé zavedením milníku číslo 4.

4. LadyJane.cz

jo ale mě to vytáči když hraju fér a je to k ničemu pořád...

5. LadyJane.cz

Jo ale promin poseidone zeptam se kouká se vůbec na hráče kteří se snaží vylepšit se normálně a ne podpůrnými programy??? tahle hra se hodně moc zkazila za těch posledních pár let...

6. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

hlavne že dali Bojovu akciu. ta je priamo šita Boterom, len sa čudujem že hra Laguje a pritom ty čo su v tabulkach bojovej akcie vpredu tak problemy asi nemaju ked stihaju všetko topit a nam hra laguje že nemožeme dostrielat ani NPC

7. DarkAngels-CZ

DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

no,zatím postihnul nejvíc poctivé hráče,skutečným booterům o kterých víme všichni na svých globálech kde hrajem,se nic nestane,jelikož platí..z hlediska kšeftu to chápu,z hlediska poctivého hráče,který se naloguje a dozví se,že má na 3 neděle bán za používání bootů,je mě z BP na blití o_O

Naposledy upraveno: 24/11/14
    K!m!reY_CZ_ tohle ocenil(a).
  8. Poseidon

Ahoj LadyJane.cz, zajisté proto je snaha hráče co používají boty zabanovat. Bohužel se to zatím moc nedaří.

9. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Poseidon je mi to skoro jedno ked niekdo použiva *** programy a dokonca om to nezazlievam. ked su šikovny nech jazdia.BP to samo doviedlo do takychto extremov svojou lakomostou. jedine čo mi vadi je to ako o tom pišu už par rokov že bojuju proti boterom a mi hrači denne vidime ako ty najvetši boteri okupuju prve priečky všetkych rebričkov ake existuju.

K!m!reY_CZ_ tohle ocenil(a).
  10. LadyJane.cz

jo ale když natočím video jak sundam bezproblemu fulku ajestě enemaka a uvidi na videu jak botuje glitze a npc (třeba jak to nemuže nakliknout) tak věřím tomu že dají ban mě protože přeci endají ban hráči který je fulka a investoval do toho už a abych si toho nevšimal daji ho radši mě :D

11. Kľud, tu aj tak nič nevyriešite. Poseidon ako aj zvyšný moderátori sú dobre platený za to aby obhajovali BP. Takže čítať tieto sladké reči od Poseidona ma ani neprekvapuje :D

12. Patrik.*Sk*.

Patrik.*Sk*. Perspektivní autor

žiadny program proti botom nebol a nieje :)

13. .WWW.

.WWW. Aktivní autor

Program na zjištění botů BP sice má a spustíl ho. Ale problém je ten, že postihuje i poctivé hráče, kteří si do svého prohlížeče nainstalovali určité doplňky. Platící hráče samozřejmně nebanují, dostanou pouze upozornění (nebudete přeci vyhazovat hráče co vám plní kasičku). Program neběží stále, ale jen občas ho spustí, protože zatěžuje server. Proto vidíte top fulky stále jezdit na botu.

14. jєssιєjaмєs_čяc

jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

Když už, s tim jejich programem měli začít už před 5ti lety, kdy se zacaly nosit boty. Zatím jsem neviděl hru, kde by to nechali takhle dlouhou dobu fungovat. Jediný vysvětlení je, že za ty vytuněný lodě hrajou oni sami, a teď se sešli u piva a potřebujou tu hru někam posunout, viz miliardy hp, akce nejvýhodnější pro nejlepší, super nový děla. Taky dávaj teď nějak moc akcí("slevových") v platební... A ještě se diví že jim to nikdo nechce hrát xD Zmatená hra, přející jenom lidem TOP100

15. DarkAngels-CZ

problém s programem na detekci bootů je ten,že jim nic nepřinese,žádný zisk,jen s tím ztrácí čas.I když odhalí hráče co neustále bootí,ale pravidelně sype,tak ho nezabánují,je to pochopitelné,z něčeho žít musí a udržení servru a hry v chodu taky něco stojí,tem boj je zbytečný..jediná šance je,nasypat každej měsíc do bokora a vesele podvádět jako ostatní o_O

16. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Strašně by mě zajímalo, jak dlouho se tady jeste budou za podvody,zneuzivani budu davat pardon, viz posledni oznameni s podvodama v tržisti, to je temer mesic co mesic smesne oznameni o boji proti podvodum , pak prijde dalsi a vy umoznite lidem aby se k tomu priznali a aby se vyhnuli BANUM, co to jako ma byt??
    Jak muze BP tvdit že bojuje proti podvodnikum, kdyz nas BP podpora den co den presvedcuje o naprostem opaku....

17. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, nechápu co má společného podpora hry v tomto případě s rozhodnutím provozovatele hry. Takto se rozhodl provozovatel hry ukázat svou dobrou vůli a je to čistě jeho rozhodnutí a ne podpory. A jestli tam dojde i k nějakému trestu to se zatím opravdu neví. Možných trestů se dá udělat spousta.

18. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

kdyz napisu na podporu oznameni pro podezreni na pouzivani nedovolenych programu, vyuzivani chyb tak to resi kdo, provozovatel hry? asi tezko ze.
    1.je zakázano uverejnovat komunikaci s podporou
    2.podpora nesdeluje jak provereni dopadlo

Pokud natocim video, kde hrac behem 10 minut prokazatelne (efekt nad lodi treba) 2xpouzije Behe hul, a podpora mi napise ze hrac byl proveren, a ja ho stale potkavam na mori tak si o podpore muzu a myslim svoje...
    Myslim že to ukoncime, den co den je na mori videt jak BP boj s podvodnikama prohrava, a to oznameni o trzisti je jen dalsim dukazem totalni neschopnosti
    Ja sam jsem ochoten do teto hry rvat dost penez, ale dokud to bude fungovat jak to funguje tak od me BP neuvidi ani korunu a myslim ze to tak ma 90% hracu

19. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

ono kdyby tam meli chytri lidi tak ani nemusi banovat platici hrace ale muzou neco vymyslet aby boty a nepooleny programi nefungovali ale to by sa im muselo chcet ucit

20. DarkAngels-CZ

To není projev dobré vůle,ale ukázka naprostého diletanství a neschopnosti :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.