Problém

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 27/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

http://prntscr.com/czjvhq
    Tohle mi naskočilo po restartu. Poradí mi prosím někdo, co s tím mám dělat? Do menu úkolů se nedostanu, abych úkol vypnul. A vlastně se nedostanu ani do dalších menu

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

také mám po restartu okno úkolů jinde, ale na zámek okna se dotanu, vyzkoušej rozlišení monitoru, rozlišení moře, nebo také by mohlo pomoci, Ctrl+Alt v levé části a jednu ze šipek, tím tě to bude otáčet plochu, a mohl by jsi v některé pozici na zámek.

Vyzkoušej za to nic nedáš ...

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Změnu velikosti moře jsem zkoušel, jiný prohlížeč taky, reset moře taky, nic nepomohlo. To Ctrl+Alt+šipky mi nic nedělá. Když dám šipku "nahoru" nebo "dolů" tak se nic neděje, šipka "doprava" a "doleva" mě hodí na hlavní stránku. Už fakt nevím, co s tím :-( Ještě zkusím jiné PC. Každopádně díky za snahu.

4. ツ乂乂乂ΚΤΜツ

ツ乂乂乂ΚΤΜツ Perspektivní autor

daj full zobrazenie, F11 tiež som si to musel posunuť, 10sekund

edit: alebo skus držať ctrl a rolovať koliečkom myšky kym sa ti to nebude dať

5. guliverr

guliverr Rádoby autor

mě pomohlo CTRL a kolečkem na myši zmenšit
    nebo v prohlížeči (chrom) dát lupa na 80% třeba

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.