Problém s úkoly

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 18/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Poslední asi 3-4 dny mám problém s děláním úkolů, tak bych chtěl zjistit, jestli je to jen u mně nebo to mají i jiní.
    Jedná se o to, že si vezmu úkol (teď se mi to zrovna stalo u úkolu na Commonwealthský lup - 25x Světová touha, 25x Vůdce smečky a 10x Ballenado, ale to samé se mi stávalo i u akčních úkolů při akci Pohár Seafight). Musím úkol udělat na "jeden zátah", bez odhlášení. Pokud se i jen na chvíli odhlásím z moře (WC, cígo apod.), tak už se mi po opětovném přihlášení stopené lodě z úkolu neodečítají. U akčních úkolů. kdy jsem měl např. sundané 3 vraky z 5ti to nebyl takový problém, úkol jsem zrušil, vzal znovu a udělal. U výše zmíněného úkolu na lup už to ale problém je. Včera mi zbývalo udělat 12x touha, 12x vůdce a 10x ballenado, když jsem se odhlásil. Po přihlášení už se nic neodečítalo. Zkoušel jsem se odhlásit z moře i z hlavní stránky, nic nepomohlo. Po přihlášení dnes ráno se mi lodě z úkolu opět začali odečítat, ale zase jen do prvního odhlášení, teď už se zase neodečítají.
    Má někdo podobný problém? Jde to nějak řešit? Podotýkám, že cookies jsem mazal, PC čistil. Děkuji za radu, případně za nahlášení chyby, pokud se to samé týká více hráčů.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj problém jsme již hlásili. Je pravdou, že jsme nezkoušeli jestli má nějaký vliv odhlášení či nikoliv. Bohužel se jedná nejspíše ale o problém, který mají pouze někteří hráči a nebo je to tím odhlášením.

3. Geralt64

Řekl bych, že je to určitě tím odhlášením. A už jsem zjistil, že stejný problém mají i další hráči. Ale asi ne všichni.

4. -medved78-

-medved78- Aktivní autor

tak dnes jsem též zaregistroval že když si chci někam odskočit a přerušim úkol tím že s odhlasim tak pak musím cely úkol delat znova

5. ◘Hofa8◘

◘Hofa8◘ Pisálek fóra

ano je to urcite odhlasenim a mam pocit ze to je len na ge3 tento problem

6. Geralt64

Tak to si mě neuklidnil, to budeme čekat na opravu dlouho :) Některé úkoly se na "jeden zátah" udělají bez problému, u některých to problém je. A bude tento problém i u PZ? Sice se mě to netýká, mám už lvl 35, ale úkoly na některé PZky jsem měl zapnuté několik dní a pokud by se mi po jejich splnění úkol nezapsal, tak bych byl asi docela na nervy.

7. Poseidon

problém není jen na GE3. Máme hlášení i z Globálu 1 a myslím i 2.

8. Geralt64

Pokud měl dnešní restart opravit problém s denními úkoly, uvedený v tomto vláknu, tak se to nepovedlo. Po odhlášení se úkoly i nadále neodečítají.

9. Ultimaweapon

Ultimaweapon Rádoby autor

to mám taky jsem 21lvl seberu denní 10+10 warior a renon jak odhlásím pak se mi to smaže takže musím to dělat vše najednou

10. Poseidon

Ahoj, ano je to psáno i v patchday vědí o tom a plánoval se ještě jeden restart ale nevím nemáme informace jestli byl někam včleněn či se odložil.

11. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.