Problem chat

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Vaper_CZ, 25/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vaper_CZ

Vaper_CZ Pisálek fóra

Ahoj, jiz nekolik tydnu se mi neobjevuje chat hry ... pomerne velky problem pro me i pro jine hrace, ktery mi ani podpora nedokaze odstranit. Jediny co mi napsali je, že problem je v evidenci a odstranuje se ... Ptam se, kdy bude tento problem odstranen ... protoze urcite nejsem sam. Vaper_CZ

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Vaper_CZ, bohužel tuto oficiální informaci nemáme. Jak sám píšeš, ano chat zlobí bohužel více hráčům, ale nemáme jinou možnost než případně problém opakovaně nahlásit. Jak rychle proběhne oprava už bohužel neovlivníme. A zkoušel jsi napřiklad i jiný prohlížeč pro kontrolu?

3. Vaper_CZ

Vaper_CZ Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    Ano zkoušel... vymazal jsem i cookies, historii prohlížeče restart chatu atd... nic nepomohlo :-(

Naposledy upraveno moderátorem: 27/9/14
  4. martínek

martínek Pisálek fóra

Zkoušel si na moři, zapnout konfigurátor (nastavení) a tam resetovat chat? Jak v grafice tak v konfiguraci?

5. Poseidon

Ahoj Vaper_CZ, zkus ještě ten reset jak píše martínek a vyvaruj se prosím zbytečné citaci viz pravidla.

6. Baronek-Ten-skutečný

Baronek-Ten-skutečný Pisálek fóra

Ahoj Vapere,
    problém mám úplně stejný.. Z ničeho nic přestal fungovat chat. Pokud se připojuješ přes wifi, tak je chyba v routeru (jak ji opravit, to už nevím). Takže, jestli moc chceš mít chat ve hře, doporučuju se připojit přímo přes kabel (vynechat mezičlánek routeru) a melo by to fungovat. Pokud se ovšem připojuješ jinak, tak nevím, co s tím.
    Baronek

7. K!m!reY_CZ_

K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

bud to jde v tom konfigurátoru jako reset chat a nebo mě osobně pomohlo změnit rozlišení přímo na moři na menší a chat se mě ukázal a vrátil jsem grafiku zase zpátky :))

8. Vaper_CZ

Vaper_CZ Pisálek fóra

vyřešeno ... pomohl reset, ale primo v tom konfiguratoru dekuji vsem :)

9. Poseidon

Ahoj Vaper_CZ, to jsme rádi. Vyřešeno zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.