Přihlášení k účtu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ***ANGELIKA***, 4/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ***ANGELIKA***

***ANGELIKA*** Pisálek fóra

Když se chci přihlásit k účtu, najede mi pouze bílá stránka. Vnučka se z téhož počítače přihlásí bez problémů.

2. 亗†..ZDENEK14750..亗†

亗†..ZDENEK14750..亗† Zelenáč fóra

Ja mám ten istý problém pokúšam sa prihlásiť už 3 hodiny a stále nič nejde mi to neviem prečo.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj dělá Vám to tento problém stále? Probíhal na některých serverech restart a tak to může být ono. Zkoušeli jste jiný prohlížeč či vymazat paměť prohlížeče?

4. -medvideczek-

-medvideczek- Zelenáč fóra

Zdravím píšu z jiného účtu ale v globale server Global 4 nefunguje, nejde se mi prihlasit, bila obrazovka, pak uz nejde nalogovat nikam ani na forum. Nejede to do 12:00 hodiny cca. Muj nick Sir_john_Doe, schvalne jsem si vytvoril jeste jednu postavu a prihlasil se na server global 4 a udelalo to same, pak uz na prihlaseni nereagovalo...Zkouseno na GCH,Opera,IE...tak zkouseno i na jiny kdyz jsem zalozil treti ucet a vyhodilo to samé

5. ryšavec

ryšavec Pisálek fóra

Zdravím mne sa to isté deje, už asi 10 hodín sa nemôžem dostať na účet mario 13103 skúšal som to ešte z dalších dvoch ale ani z nich to nejde prihlásiť sa, teraz som si založil nový účet tento, prihlásilo ma to ale na more sa nedostanem robte s tým niečo toto už nieje možné chcem si zahrať a nemôžem pritom je akcia

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, předávám dál s žádostí o řešení.

7. Remiel

Remiel Mistr fóra

Nevím jak na ostatních serverech, ale na Asii je cca od 18 hodin do 22 hodin hra nehratelná a loď neovladatelná (povětšinou jen stojí) , pokud se vůbec dostanu na moře a nezůstane to na 60%. Historii a čištění ccleanerem provádím vždy když se chci na Seafight přihlásit (bez toho bych se to ani pustit neodvážila). Co se děje, protože cizinci tyto problémy nemají.

8. TiPi

TiPi Rádoby autor

Úplně stejný problém od 18 do 22 nehratelny a když akce nebyla tak to jelo na 100%

9. ryšavec

ryšavec Pisálek fóra

Mne to nejde už od 12nástej hodiny obeda a teraz ked som sa skúšal na posledy prihlásiť sa na účet vyhodilo mi to toto :
    Pri spracovaní vašej požiadavky došlo k chybe.
    Referencie # 97.17b61402.1415135190.3f78586

10. medvidek1984

medvidek1984 Zelenáč fóra

Zdravim taky mi to nejde ani dnes, a to sedim u jineho PC
    V IE mi vyskocilo toto:
    Web nemůže zobrazit tuto stránku
    HTTP 500
    Nejpravděpodobnější příčiny:
    • Probíhá údržba webu.
    • Na webu došlo k chybě v programování.

Naposledy upraveno: 5/11/14
  11. Mad☆Farmář☆

Mad☆Farmář☆ Pisálek fóra

• nevhodný výraz
    Daří se vám EDIT stále více lidí-prognoza-tato hra pujde brzi do kopru-vše šité horkou jehlou -někdy méně je více-Mad

Naposledy upraveno moderátorem: 12/11/14
  12. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Mad☆Farmář☆,

dodržuj prosím pravidla herního fóra.

pěkný den

13. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalších dotazov, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.