Přihlášení do hry

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem cornwell, 8/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cornwell

cornwell Pisálek fóra

Jak to vypadá s řešením daného problému?

https://board-cs.seafight.com/threads/problem-s-prihlasenim-sa-do-hry.53101/

Chyba je údajně od pátku a pořád trvá. Co chybu způsobuje?Dneska jsem se víc jak hodinu nemohl dostat do hry. A není to poprvé co se mi to stalo.
    A proč se už nemohu přihlasit na fórum bez přihlášení do hry. Když se nelze přihlásit do hry, tak jak můžu být na fóru.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj cornwell, co chybu způsobuje není bohužel známo. Způsob přihlášení na forum byl takto nastaveno a to my neovlivníme, každopádně doufáme, že bude daný problém co nejdříve opraven. Ale nebrání to uživateli aby si přečetl případné oficiální oznámení na hlavní stránce stále dole zůstává nabídka Forum.

3. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

no momentalne mi nejde sa prihlasit do hry vobec som jediny?
    LOST CONNECTION !

4. *M*i*l*o*ň*CZ

*M*i*l*o*ň*CZ Zelenáč fóra

nie nie si jediný

5. kywa

kywa Obyvatel fóra

ne nejsi mne to taky nejde

6. *M*i*l*o*ň*CZ

už to ide :))))

7. crabat

crabat Rádoby autor

mě stále nee

8. Solieter

Solieter Zelenáč fóra

Teď jsem se chtěl přihlásit do hry a opět LOST CONNECTION.

9. kywa

kywa Obyvatel fóra

koukam ze zase neco opravuji nebo ze by spis jako vzdy naopak vzhledem ktomu ze uz to 20min nejde

omyl 25

Naposledy upraveno moderátorem: 17/10/14
  10. *M*i*l*o*ň*CZ

no ak si nebol na mori tak uz odvtedy jak na mori vypiše 30minut=reštart sa neda pripojiť ale uz teraz za minutku prebehne potom sa skuste pripojiť

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj kywa,

jak píše spoluhráč, když probíhá restart nebo v krátké době před restartem se nedá přihlásit, musíš vždy jen chvíli vydržet.
    Nyní by Ti již mělo vše jít.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.