Návrhy Přidat trest PvP do Debuf Jizva na PvE serveru

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Patris012, 7/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chcete přidat PvP status do Debufu Jizva

1. Ano

75.0%
  2. Ne

25.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Chtěl bych navrhnout přidání PvP statusu do Debufu Jizva na PvE serverech jestli chcou hráči podvádět tak ať jsou za to i potrestani

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Já bych chtěl navrhnout aby si přestal vymýšlet blbosti.Počkej až jednou debuff dostaneě a ani nebudeš vědět za co.Přeji Ti to.

3. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

copak maš strach že tě bude střilet uplně každy a už toho moc nenafarmiš :D ale aspon že ses přiznal :D

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

je spousta hráčů co se dušují, že oni nikdy nic a samozřejmě lžou, pak je hrstka, kteří tvrdí, že nikdy nic a podle mě ani neví co použili nebo co porušili. Uvědomte si, že debuffy nemusí být jen za boot, ale i za jakékoli hribé porušení VOP.

5. ...VictoryCZL...

Né Patriku,spíš jde o Tvé myšlenkové pochody,víc hraj a méně vymýšlej békárny,které za Tebe dávno vymyslel BP.Ono vyfásnout debuff,je ráz dva.Otázkou zustává a zustane za co?Nikdy se to nedovíš,a až Ti zlikvidují učet jako mě,budeš vzeky bez sebe,mi věř.Leo ano..jsem jeden z mála který si VOP četl,nic jiného mi nezbývalo ani.Porušil jsem pravidlo,logoval jsem z Androidu na mobilu a pouštěl kapitány.Je tam jasně napsáno že hra je dělaná na Windous,no tož tak.

6. Leo.

to ale nebude ono, spousta hráčů hraje přes mobil a debuff nedostali. Žádný účet ti nikdo nezlikvidoval. Debuff a jizva jsou dočasné a body, které byly odebrané se dají nahrát zpět. Účet je normálně hratelný, zlikvidovaný by byl, kdybys přišel o vybavení.

7. ...VictoryCZL...

No a zářez za boty?Nikdo na to není schopen odpovědět,jeli na stálo bo co to vlastně je?Snižuje hodnost?Těch elibodu bylo 7 miliard,BZ kolem 20 miliard,těžko to nahraješ zpět.Zářez je asi na furt...nevím,nikde k tomu nic není.Tím pádem je trvale znehodnocen.

8. Leo.

ne, jen jenom oslabenější, ale ne znehodnocený. Zářez za boty samozřejmě snižuje hodnost, jestli je nastálo nevím. Tahle anketa ale není o tvém debuffu tak to tu přestaň rozebírat.

9. Leo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.