premium

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ČERNÝ-TULIPÁN, 9/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ČERNÝ-TULIPÁN

ČERNÝ-TULIPÁN Rádoby autor

• uveřejňování soukromé pošty
    včera mi to ukazovalo že mám premium 32 dní a dnes ani den už takto je spoustu chyb atd a teď ještě tohle mám toho právě dost na podporu už jsme psal vždy napíšou pracuje se na tom nebo něco takového a co nějaký odškodnění třeba kod ?
    - odpověd podpory :

SMAZÁNO

nemělo by se s tím něco dělat ?

Naposledy upraveno moderátorem: 10/5/15
  2. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

mnělo ale jako co čekáš řeší se jiné věci a jestli se mi blbě ukazuje premko neřeším co hlavně že jede voda

3. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ČERNÝ-TULIPÁN,

dodržuj prosím pravidla, komunikace s herní podporou je osobní věc a dle pravidel na fórum nepatří.

Prémium se ukazuje správně v platební oblati, bylo tu již vícekrát na to upozorněno a čeká se na opravu, o odškodňení žádné informace nemáme.

pěkný den

4. komando26cz

komando26cz Zelenáč fóra

ahoj já tak asi před rokem stratil prémko ale navíc jsem stratil 5 elitního opraváře mají v tom bordel

5. Slůňe_CZ

Slůňe_CZ Pilný autor

jakej bordel pokud ti padlo premko a tak i časem opravář 5tka ten padne taky je neomezenej jen pokud máš premium jinak ne

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.