Prémium !!

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Psycho123, 15/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Psycho123

Psycho123 Rádoby autor

• Vulgarita
    Ahojte, to akože už fakt si robia srandu v BP ? chcel by som dake vyjadrenie k prémiu tak ja mam talenty na truhly + beham zo spectarom a poteším sa že oo premko a pozrem a bum čo som nenašiel :
    2014-11-15 23:11:37Premium-členstvo objednané
    2014-11-15 23:11:371 x 1 Monat Premiumvorteile pripísané. Dôvod: Beute aus Truhen
    2014-11-15 23:11:36Otvoril si uzavretú truhlicu.
    2014-11-15 23:11:36Získal si 2 x Zlaté krmivo "Balík defenzívy".
    to si robia srandu čo by mi to malo napisať na 2 mesiace tak mi da len 1 ? akože a toto čo ma znamenať ?
    2014-11-15 23:11:37
    1 x 1 Monat Premiumvorteile pripísané. Dôvod: Beute aus Truhen
    čo je to za EDIT akože chcem vedeť prečo mi namiesto 2 mesiacov pripisalo len 1 mesiac ? !!!

Naposledy upraveno moderátorem: 16/11/14
    MirekS tohle ocenil(a).
  2. *Jack-Sparoww*cz

*Jack-Sparoww*cz Rádoby autor

to bud jeste rad ze si ho vubec dostal ja ho takhle uz asi dvakrat nasel v truhle a premko se mi nepripsalo a podpora mi na to napsala ze expirace premia je v poradku..

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Psycho123, bohužel zde přístup na tvou loď nemáme proto bych tě chtěl poprosit obrať se na podporu s žádostí o kontrolu. Je možné, že jde pouze o chybu ve výpisu. Dále bych tě chtěl poprosit pro příště se vyhni používání vulgarit viz pravidla.

4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

nejde o chybu ve vypisu, proste to pripisuje jen 1 mesic

2014-11-16 10:29:14Prémium zakoupeno
    2014-11-16 10:29:141 x 1 Monat Premiumvorteile připsáno. Důvod: Beute aus Truhen
    2014-11-16 10:29:12Otevřel jsi zavřenou truhlu.
    2014-11-16 10:29:12Získal jsi 2 x Zlaté krmivo "Obranný balík" .

Muze sem nekdo dat vypis z deniku, pouze ten kdo nema bonus na truhly nebo v talentech?

Naposledy upraveno: 16/11/14
  5. Psycho123

Psycho123 Rádoby autor

• Uveřejňování soukromé pošty s podporou
    je to smiešne v hre je tolko chýb až po mraky ale opraviť to sa im nechce radšej prdavaju nove veci aby ludia otvarali preňaženky ... a podpora to je tiež take že ach lebo odpovede chodia iba te iste čo to kopiruju niekde s wordu či čo ?
    EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 16/11/14
  6. Poseidon

Ahoj Psycho123 a ☢Arrow☢ v tom případě to asi bude bohužel chyba komplexní a ty většinou se řeší případně komplexním skriptem.

7. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Tady to mate, nemam ani talenty ani spectara

2014-11-16 07:28:05
    1 x 1 Monat Premiumvorteile připsáno. Důvod: Beute aus Truhen
    2014-11-16 07:28:04
    Prémium zakoupeno
    2014-11-16 07:28:01
    Otevřel jsi zavřenou truhlu.
    2014-11-16 07:28:01
    Získal jsi 1 x Zlaté krmivo "Obranný balík" .

8. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

děkuju šlo mi o to krmivo, když nemas bonus da to 1ks, kdyz mas bonus da to 2ks, a melo by to dát i 2mesice premka, ale nedava, a podpora mi pise nesmysly ze se jedna jen o grafickou chybu, coz se samozrejme nejedna.....

9. .sh!my.

.sh!my. Rádoby autor

Nz. Je mi to jasne... No vsechno jenom rozdrbali a opravit jsou schopni jen to, kdyz z toho maji hraci uzitek.. Zbytek chyb je ocividne netrapi, tak to vypada takhle.

Jɑcƙ®ɦʋƞ tohle ocenil(a).
  10. Jɑcƙ®ɦʋƞ

Jɑcƙ®ɦʋƞ Perspektivní autor

Pochopil si to uplne presne, snad si im nedal velmi zarobit, kym si pochopil kde ta cele BP ma :D

11. *Vodnice**CZ*

*Vodnice**CZ* Pisálek fóra

je to tak už jsem takhle sebral 2* premko a vždy mi to připsalo jen 30 dní pochybuju že je to jen grafická chyba ale podle mě nic neopraví a náhrada taky samozřejmě žádná,ani mě se z podpory neozval nikdo a psal jsem 2*

12. Poseidon

Ahoj *Vodnice**CZ*, došla ti automatická odpověď? Co se týče připisování premium účtu z truhel, problém byl hlášen. Bohužel problémů na opravu je nyní dost a je třeba vše dělat postupně.

13. *Vodnice**CZ*

*Vodnice**CZ* Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    bohužel ani ta automatická mi nedošla což je divné psal jsem to 2*

Naposledy upraveno moderátorem: 19/11/14
  14. Poseidon

Ahoj *Vodnice**CZ*, nejprve se prosím podívej do spamu, jestli ti tam omylem neskončila odpověď. Případně zkus napsat znovu. Pakliže máš možnost zkus případně prosím napsat ještě z jiného e-mailu s žádostí o kontrolu svého e-mailu. Možná došlo k nějakému problému v rámci tvého e-mailu. Samozřejmě platí to, že problém je hlášen a pakliže dojde ke zpětnému připisování bude spíše prováděno centrálně. Ale zatím bohužel žádné oficiální vyjádření k tomuto problému a následnému řešení nemáme.

15. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Vyjádření k tomuto problému již je a jak to již bývá máme (do budoucna ) smůlu

1. Rozhodli jsme se odebrat 10% bonus drahokamu Beryl při získání 1 měsíce prémium výhod z truhel. Tento bonus byl ve hře již nějakou tu dobu, nicméně vzhledem k hodnotě prémium výhod, je bonus jeden měsíc navíc příliš vysoký, zvláště když účelem drahokamu je poskytovat 10% bonus a ne 100%. Tato změna se týká pouze prémium výhod!

16. ٴٴٴٴĴįŗķą

ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

Tak a je to tu,za to že hra nefunguje,nefungují slevy a balicky ktere si kupujete za vaše peníze tak za odmenu budete dostavat jen 1 mesíc premia misto dvou .. a nezapomente vic platit s pozdravem lupiči z BP :D

17. Poseidon

Ahoj všem, základní otázka zodpovězena viz oznámení. Příspěvek zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.