prémium účet

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem WoLfIN*Cz, 27/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. WoLfIN*Cz

WoLfIN*Cz Zelenáč fóra

zdravím ještě včera na mim účtě sem měl prémko na 30 dní dneska nic to prémium bylo z truhly dík za vysvětlení.

~Đuck~ tohle ocenil(a).
  2. ~Đuck~

~Đuck~ Zelenáč fóra

taky se me to stalo a rad bych vedel kde je

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj všem, problém ohledně zmizení prémium účtu je hlášen a čeká se na jeho vyřešení.

4. WoLfIN*Cz

WoLfIN*Cz Zelenáč fóra

2014-05-26 21:01:05Odebráno systémem: 1 x Premium výhody. Důvod: Storno

5. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

ja taky ale platnost premka byla jen 30 dni ne 60 byla tam chyba.

6. smolik-cz

smolik-cz Pisálek fóra

• Vulgarita
    stoho si nic nedelejte stejne nam daj EDIT ja mneten samej problem podpora mi odepsala ze nic nenalezla

Naposledy upraveno moderátorem: 27/5/14
  7. Poseidon

Ahoj smolik-cz, vyvaruj se prosím používání vulgarity viz pravidla.

8. guliverr

guliverr Rádoby autor

jen tak pro zajímavost :) když dotyčným zmizí premko a s ním opravář 5. st. ?
    tak se to bude nějak kompenzovat? nebo budou mít smulu?

~Đuck~ tohle ocenil(a).
  9. Trucker.cz

Trucker.cz Aktivní autor

kamarádovi seto taky stalo přišel o premko ktere měl ještě na 35 dní a pak přišel o opraváře 5 stupně

10. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

Je to děs ! To není den ,aby nebyla hlášena nějaká chyba a povětšinou to neopraví:-(

11. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

také sem dneska našel v truhle prémko a nepřičetlo se mi..

12. Poseidon

Ahoj stenne-cz, ohledně nepřisaného prémium účtu se obrať na podporu s žádostí o kontrolu.

13. ~Đuck~

~Đuck~ Zelenáč fóra

jako kde se dozvim co s tim delaji?? z podpory me odkazou na forum a tady nic neni a kdyz jim neco napisu,tak odpoved je takova : tiket je uzavřený z důvodu jeho vyřešení, případně dostatečného zodpovězení z naší strany. Pokud máte další otázky anebo dotazy kontaktujte nás prostřednictvím nového formuláře. Od ceho tam je??? kdyz je chyba ve prospech hracu,to opraví do hodiny,ale jak je to na ukor hracu,tak s tim nic nedelaji?! tato hra jde pekne ke dnu

14. Poseidon

Ahoj ~Đuck~, ano opravdu je zde o tomto problému informace stačí se jen podívat tak například.

15. ~Đuck~

~Đuck~ Zelenáč fóra

ano,ale to je presne ta chyba co povidam,to ze to ukazuje spatne,to je chyba bp a ze se to dozvim az kdyz uz je pozde,tim padem prijdu o opravare,atd,tak kdo me to nahradi?? ja si premko kupovat nebudu,kdyz vidim ze ho mam a najednou ho nemam a vse ztratím? jen kdyby to bylo obracene,ze by bylo neco ve prospech nas,tak na to jsou rychlí a to ze podpora zavre tema,kdyz jim pisu,aniz by me neco vysvětlili, to uz je od nich jen arogance vuci nam hracum

16. stenne-cz

Tak podpora se na mě vykašlala. Prémko z truhly se mi nepřipsalo.
    A nemám ho připsané ani v platební oblasti - informace ke statusu.
    Co s tím??

17. Ŧ-šincekCZ-2-UEK

Ŧ-šincekCZ-2-UEK Perspektivní autor

taky mi zmizlo na 36 dní sem ho měl :(

18. Poseidon

Ahoj všem, co se týče prémia problém je hlášen a čeká se na jeho vyřešení, kdy by mělo dojít k hromadné opravě této situace, doufáme, že co nejdříve.

19. stenne-cz

Stále mi nebylo připsáno prémko které sem našel v truhle.
    Kdy to dáte do pořádku??
    Ted pro mě nemá smysl sbírat truhly a riskovat že se mi zase něco nepřipíše..

20. ~ZOUBEK~

~ZOUBEK~ Zelenáč fóra

Chci se zeptat,jestli se řeší chybné zobrazování premia,nebo jestli se to hodilo stranou.Přišel jsem díky tomu o opraváře,a nic se neděje.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.