Pravděpodobnost zásahu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem SANDOKAN*cz*, 15/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

Mám problém s poškozením, mám absolutně vše vylepšené i mazlíčka na 10 % zásah a ještě mám i zapnutý střelný prach, což je výrazně nad 100 % pravděpodobnosti zásahu a přesto mám velké rozdíly mezi poškozením. To je zase nějaká chyba ?

2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

nie ale nejaky moderator faq ti urcite da link ide o zvysenie 5% poskodenie to urobilo bp preto aby sme neboli tak predvidavi v boji :)

3. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

No právě to jsem teď četl, ale když ti zvýší poškození, tak to snad nezmění pravděpodobnost ne ? trochu ten systém nechápu...

4. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

jo zmeni oni to tak udelali ale ak mas 100% pravdetak se neboj to zeti to beha to behas uz nad svoju hranicu cize sutis viac nez predtym

5. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

ok dik.

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj SANDOKAN*cz*,

nevím jestli jsi četl správný odkaz, odpověď na tvojí otázku najdeš v technickém oznámení Patch Day 1/2015, ale souhrnem to je jak Ti píše spoluhráč, celkové DMG bylo zvýšeno o 5 % nad limity, které by jsi byl kdy schopný vylepšit a to je podstatné.

když to převedu na čísla pro lepší pochopení

dříve 10 000 každou ránu stejně x nyní stejná loď 10 500 +- rozptyl

pěkný den

7. SANDOKAN*cz*

SANDOKAN*cz* Magnát fóra

díky, můžete zamknout.

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Na přání zakladatele zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.