Prastaré kosti

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem chlapeCzech, 28/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chlapeCzech

chlapeCzech Zelenáč fóra

Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, kde najdu prastaré kosti, abych mohl splnit úkol. Nikde jsem je nenašel, a nápověda mi nepomohla. Dík.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nápověda ti na takovéto věci nepomůže, ale stačí použít FAQ, které je zde na foru. Většinou předměty padají z další náplně úkolu. Avšak jedná se o šanci nikoliv automatické získání předmětu. Pokud je to úkol pro 16 level je to z nákladů, což jsou takové ty hromádky na moři.

3. CM_Miky

CM_Miky Vycházející hvězda fóra

Pozri si zadanie úlohy , čí máš prepad lode , nazbierať alebo potopiť loď.

4. chlapeCzech

chlapeCzech Zelenáč fóra

Ahoj, díky za odpověď. Měl jsem sbírat 5× náklad, ale ani z jednoho to nepadlo. Posbíral jsem jich snad dalších dvacet a nic. Tak jsem to zkusil ještě teď znova a už jsem jej dostal. Díky za pomoc, předtím jsem je nedostal, tak jsem myslel, že je musím získat jinak. Ještě jednou dík.

5. pindrusec

pindrusec Vážený autor

taky zaleží na které mapě to zbíráš, jinak na podobné dotazy máš na chatu CM

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.