Poseidon

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 21/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Ve vláknu Esencie (teď už zamčeném) jsem napsal:
    Ale on to vlákno zakládal v 11:54 a podle tvého výpisu byla munice připsána ve 13:00!!! Tak mu nepiš, že není potřeba zakládat vlákno, když výměna už proběhla. Když už, tak si mu měl napsat, že není potřeba zakládat nové vlákno, když se to už řeší v oficiální diskuzi k akci.
    Na to my Poseidon odpověděl:
    Ahoj Geralt64, možná kdyby ses místo zbytečného napomínání zamyslel došlo by ti logicky, že v ještě nějakou dobu po výměně bylo otevřené oficiální vlákno k dané akci. Tudíž toto mělo patřit do něj a ne dělat zbytečné vlákno. A pokud si chceš slovíčkařit no zbytečné.
    Možná Poseidone, kdyby ses ty naučil číst, tak bys v mém příspěvku zmínku o oficiálním vláknu k dané akci našel. A prosím, abys mě nenapadal, že nemyslím. Děkuji.
    A chtěl bych požádat CM, pokud už nějakému konkrétnímu hráči něco ve vláknu píšete, tak ho nezamykejte před tím, než on může zareagovat. Nebude pak potřeba zakládat další "zbytečná " vlákna, jako je toto.

2. _Bigoš_(K*P)

_Bigoš_(K*P) Perspektivní autor

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, dané vlákno nebylo tvoje to za A. A za B když už něco sem chceš dávat tak to dej příště celé i s počátkem na co jsem reagoval a ne že si vybereš co se ti hodí. Nicméně pakliže jsi nespokojen máš samozřejmě možnost si stěžovat, ale stížnosti řeší pouze podpora tudíž zamykám. A nemluvě o tom příspěvek daného autora jsem nezamkl já.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.