Poseidon 2

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 21/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Za 1.: Já jsem si nestěžoval, takže nevím, co do toho pleteš podporu. Já tě pouze požádal, abys mě nenapadal, že nemyslím. Nereaguješ na to, co ti píšu, ale na to, co tě zrovna napadne!!!
    Za 2.: řekl sis o to -
    Mirec psal v 11:54:
    kedy sa mali meniť esencie za muníciu.... som mal kopec esencii a nepridalo mi žiadnu doňovú municii???? kedy mi to pripíšete??
    Poseidon odpověděl:
    Ahoj Mirec, není zapotřebí zakládat nové vlákno když existuje oficiální výměna již proběhla:
    2015-11-20 13:00:10x Dýňová munice připsáno. Důvod: Kostěné esence
    2015-11-20 13:00:08x Dýňová munice připsáno. Důvod: Pavoučí esence
    2015-11-20 13:00:04x Dýňová munice připsáno. Důvod: Dýňové esence
    Já jsem reagoval:
    Ale on to vlákno zakládal v 11:54 a podle tvého výpisu byla munice připsána ve 13:00!!! Tak mu nepiš, že není potřeba zakládat vlákno, když výměna už proběhla. Když už, tak si mu měl napsat, že není potřeba zakládat nové vlákno, když se to už řeší v oficiální diskuzi k akci.
    A ty si mě napadl, že nemyslím:
    Ahoj Geralt64, možná kdyby ses místo zbytečného napomínání zamyslel došlo by ti logicky, že v ještě nějakou dobu po výměně bylo otevřené oficiální vlákno k dané akci. Tudíž toto mělo patřit do něj a ne dělat zbytečné vlákno. A pokud si chceš slovíčkařit no zbytečné.
    To bylo vlákno "Esencie", které Mirek zamknul, a já tudíž nemohl reagovat na tvůj příspěvek. Založil jsem vlákno "Poseidon" a napsal:
    Ve vláknu Esencie (teď už zamčeném) jsem napsal:Ale on to vlákno zakládal v 11:54 a podle tvého výpisu byla munice připsána ve 13:00!!! Tak mu nepiš, že není potřeba zakládat vlákno, když výměna už proběhla. Když už, tak si mu měl napsat, že není potřeba zakládat nové vlákno, když se to už řeší v oficiální diskuzi k akci.
    Na to my Poseidon odpověděl:Ahoj Geralt64, možná kdyby ses místo zbytečného napomínání zamyslel došlo by ti logicky, že v ještě nějakou dobu po výměně bylo otevřené oficiální vlákno k dané akci. Tudíž toto mělo patřit do něj a ne dělat zbytečné vlákno. A pokud si chceš slovíčkařit no zbytečné.
    Možná Poseidone, kdyby ses ty naučil číst, tak bys v mém příspěvku zmínku o oficiálním vláknu k dané akci našel. A prosím, abys mě nenapadal, že nemyslím. Děkuji.
    A chtěl bych požádat CM, pokud už nějakému konkrétnímu hráči něco ve vláknu píšete, tak ho nezamykejte před tím, než on může zareagovat. Nebude pak potřeba zakládat další "zbytečná " vlákna, jako je toto.

A na to ty jsi napsal:
    Ahoj Geralt64, dané vlákno nebylo tvoje to za A. A za B když už něco sem chceš dávat tak to dej příště celé i s počátkem na co jsem reagoval a ne že si vybereš co se ti hodí. Nicméně pakliže jsi nespokojen máš samozřejmě možnost si stěžovat, ale stížnosti řeší pouze podpora tudíž zamykám. A nemluvě o tom příspěvek daného autora jsem nezamkl já.
    A teď mi prosím vysvětli:
    Za A - no a co, že vlákno nebylo moje? Ono se může psát jen do vlastních vláken? To je nějaká tvoje novinka?
    Za B - nezkopíroval jsem do vlákna "Poseidon" všechno, to je snad jediná věc, kde máš pravdu. První dva příspěvky nebyli pro to, co jsem psal a co jsem chtěl řešit vůbec důležité. Tak mi prosím vysvětli, co bylo v prvních dvou příspěvcích pro tebe tak důležitého a co z nich "se mně nehodilo"?
    Za C - viz Za 1.
    Za D - minimálně neslušné je někomu něco říct a nenechat ho reagovat. Přesto, že jsem prosil, abyste nezamykali vlákno, kde někomu konkrétnímu něco píšete, tak ty hned v dalším příspěvku uděláš to samé (nemusíš sem znova psát, že vlákno "Esencie" zamknul Mirek, který pravděpodobně nevěděl, že ve stejné době píšeš do vlákna něco i ty. Já umím číst). To už není neslušnost, ale drzost a naschvál!!!
    PS: přesto, že si myslím, že je to naprosto zbytečné, tak jsem sem okopíroval všechny příspěvky, abys mi zase nepsal, že jsem něco schválně vynechal.
    PS1: jen doufám, že mi nenapíšeš, že jsem vynechal "vyřešeno - zamykám" :p
    PS2: omlouvám se všem, kterých se to netýká a dočetli až sem

Naposledy upraveno: 21/11/15
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

podle mě se v tom zbytečně rýpeš, v tom tématu tvůj příspěvek vůbec nic nevyřešil, jsem rád že jsou esence proměněné a to je podstatné,

pokud bych se měl v tom rýpat jako Ty, tak bych začal, že vlákno bylo založeno 12:54 a ne v 11:54, (ale na faktu ... 13:00 to stejně nic nemění) a že technické dotazy jsou založeny na otázce a odpovědi. Tázající hráč se zeptal, bylo mu odpovězeno, víceméně má problém již vyřešený, to je podstata a právě takováto demagogie je o ničem, pokud chceš můžeš zakládat stejná témata do nekonečna, ale budeš jen napodobovat toho co zde píše v "čínštině" a budeme se zde jen zbytečně dohadovat a vlákna stále zamykat, s tím snad můžeš souhlasit.

Možná trochu na obhajobu, proč jsem to zamykal, sám dobře víš jako "velmistr fóra" při každém eventu je tu založeno 10 témat k akci (k čemu je to dobré ?) a též by jsi již měl vědět, že na každý druhý dotaz začátečníka není ze strany hráče odpovězeno (také by to bylo při nejmenším slušnost), pokud je to v technických dotazech, tak je to ještě horší tím, že se mezi tím do toho tématu zaplete dalších x problémů a hráčů stejně jako teď a to není vůbec k ničemu a hlavně už nejde ani o ten dotaz viz.teď

pro tebe je to samozřejmě věc principu, který je pro tebe nadevše ...

pěkný den

3. Geralt64

Mirku není to věc principu. Já jen upozornil, že v době, kdy vlákno zakládal, ještě esence vyměněné nebyly a byl jsem napaden, že nemyslím!!!!! Kdyby Poseidon nic nepsal a nenapadl mě, tak se k tomu vůbec nevracím. Každý může udělat chybu, ale nepřiznat jí a ještě napadnout druhého, to není úplně normální.
    Celá tato debata, aspoň jak ji beru já, je o slušnosti. Proč Poseidon jednoduše nenapíše, že věc se řeší v oficiální diskuzi a vlákno nezamkne? Proč musí hráče hned napadnout, že udělal chybu a ještě neoprávněně?
    A mimochodem, já mám u Mirecova příspěvku toto: Mirec, Pátek v(e) 11:54 AM

Naposledy upraveno: 22/11/15
  4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, jak napsal kolega opravdu tom zbytečně rýpeš. A já mám naprosto stejný čas jako kolega: Mirec, Pátek v(e) 12:54 PM . Hold máš nastavený jiný čas, ale to my neovlivníme to je o nastavení profilu. A kdo začal první se navážet jsi byl ty, já napsal jasně oficiální a pokud tam musíš mít jako extra celkově oficiální diskuze, tak to už je tvá věc. Ale uživatel, který na fóru má tvojí hodnost a nemá jí jen z důvodu psaní nějakých hloupostí by měl vědět, že oficiálním je myšleno oficiální vlákno k danému problému a tím je buď a nebo diskuze. Takže pak opravdu nevím ... .

5. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

Gerait64 má pravdu v tom,že když mu Poseidon odpověděl,že je vyměněno,tak to ještě nebyla pravda.Vždy když přijdu pročítám forum,když jsem si přečetl Poseidonovu odpověd,tak jsem si to kontroloval a nic připsáno nebylo

6. Poseidon

Ahoj ironmaiden61, a v kolik jsi teda měl ty výměnu? Mám na různých serverech lodičky pro kontroly serveru a čas není nijak rozdílný extra, ale jsou různé časové posuvy a tudíž může bejt i jiný čas. Nicméně v té době běžel script pro výměnu.

7. Riešite tu neriešiteľné ;-))

Ale jedno musím uznať aj moderátorom, je tu veľa vlákien a niekoľko aj zbytočných ktoré zbytočne len zahlcujú toto fórum a potom sa všetci budete sťažovať aké neprehľadné to tu je.....

Geralt ako vidím a si myslím, tvoja hodnosť na fóre je získaná zrejme len s čisto takých banalít kde si zvyšuješ akurát príspevkovú činnosť a k ničomu to nevedie
    -------
    Ohľadom zamykania fóra ešte pred odpoveďou daného hráča nie je dobré, to je pravda. Ja by som to zamykal tak 7-14 dní po založení vlákna pokiaľ sa nikto nevyjadrí k danému problému

Nehovorím že vždy sa zamkne skoro ale stáva sa to :))

8. Geralt64

• Vulgarita
    Poseidone, nedělej ze mně EDIT. Kdyby si pořádně četl, tak mně vůbec nejde o to, jestli je někde napsáno "oficiální" nebo "oficiální diskuze". Doposud si zřejmě nepochopil, o co jde, takže pro tebe ještě jednou: napadl jsi mě, že kdybych myslel, tak by mi došlo, že ještě bylo otevřené oficiální vlákno. Pokud si POZORNĚ přečteš hned můj první příspěvek, tak tam píšu ".... Když už, tak si mu měl napsat, že není potřeba zakládat nové vlákno, když se to už řeší v oficiální diskuzi k akci." Takže já jsem se zamyslel, jen tu někdo neumí číst.
    Pro ♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖:pokud tobě nevadí, že ti někdo říká že nemyslíš a přitom on špatně čte, v pořádku. Mně to vadí, pro mně to banalita není.

Naposledy upraveno moderátorem: 23/11/15
  9. A myslíš keď tu riešiš takéto veci?

Keby som ja mal riešiť takéto veci kto, čo napísal na chat mne alebo moderátorom, tú na fóre keby moderátori riešili čo im hráči napísali atď.....založte rovno nový topic má fóre kde bude každý riešiť kto mu čo napísal a aj tak to bude nevyriešiteľné

Ide ti o ospravedlnenie? o poklonu alebo o čo? Hádaš sa tu o tom ako ženská.....mne koľko krát kto čo na chat napísal také aj moderátor a čo riešim to? Si chlap tak sa vzchop rozdýchaj to, takto sa hádajú ženské.....

P.S: tiež by mi to vadilo ale nebudem to riešiť stále dookola aj tak nič tým nevyriešiš

Naposledy upraveno: 23/11/15
  10. Poseidon

Ahoj Geralt64, tak za prvé dodržuj prosím pravidla. Za druhé nikdo z tebe tebe nic nedělá, ale tvůj příspěvek byl naprosto zbytečný. Protože když už tedy neřešíš jestli tam je oficiální diskuze či nikoliv, tak vlastně tvůj příspěvek byl naprosto zbytečný a dal by se tak jak jsi to nyní napsal označit za spam. Jelikož jsem mu ve výsledku napsal to samé a jestli se tu chceš hádat raději nebudu řikat jak co, že by tam mohla být čárka či něco podobného no tak jak myslíš když ti to dělá dobře užij si to. A jak jsem psal již několikráte, pokud jsi s něčím takovým nespokojený je tu od toho podpora, kde si můžeš stěžovat a ne tu ostatní tím otravovat.

11. Geralt64

♖.єχρєят..!.[ѕνк].♖máš pravdu, nemá cenu to dále řešit. Jak vidím, omluvy nemám šanci se dočkat, spíš dalšího napadání. Radši to zamkněte.

12. Poseidon

Na přání zakladatele zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.