Popis cechu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 14/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mohl by mi prosím někdo poradit, co dělám špatně? Nejde mi upravit popis cechu. Pokud dám Upravit, tak můžu stávající popis cechu mazat, ale dopisovat něco nového mi nejde. Předem díky za radu.
    15.9. 9:45 Tak už jsem "záhadu" odhalil. Popis cechu je omezen počtem znaků - 140. Náš předchozí popis cechu měl více než 600 znaků. Proto můžu jen mazat a nejde nic dopisovat. I když jsem vše ostatní vymazal a nechal v popisu jen seznam spojeneckých cechů, obsadil jsem 163 znaků. Omezení na popisu na 140 znaků je naprosto nedostatečné, i vzhledem ke sloučení serverů, díky kterému se různé aliance rozšíří a popis cechu je jediná možnost, kde mít pro členy cechu kompletní a aktuální seznam spojenců. :(

Naposledy upraveno: 15/9/15
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

z důvodu slučování cechů dochází k pár změnám, pokud by jsi měl návrh založ prosím v příslušné sekci nové vlákno s potřebnou podporou posuneme návrh výše.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.