podvody SEA

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ironmaiden61, 22/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ironmaiden61

ironmaiden61 Perspektivní autor

2.1 Letošního roku,jsem si zaplatil premko,které mi nikdy nebylo připsáno.Asi po dvouměsíční tahanici,bez úspěchu,jsem si premko zaplatil znovu.V době premka jsem z truhly získal další premko na měsíc.Včera při přihlášení jsem měl premko ještě na 28 dní a dnes nemám nic,chtěl jsem si zaplatit nové premko,ale asi na tuto hru kašlu i když ji hraju od jejího začátku.Nejde o tu pětistovku,ale SEA už není SEA,ta vynikající hra

Remiel tohle ocenil(a).
  2. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

tak sa maj :D

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ironmaiden61, co se týče platnosti prémium účtu tato hodnota bohužel na hlavní stránce většinou zlobí a je potřeba kontrolovat hodnotu trvání v platební oblasti, kde by se měla ukazovat správně díval ses tam?

4. ~Biscuit~(CG!)

~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

Mne tiež skončilo prémko o 29 dní skôr, chcel som si tiež zakúpiť aspoň polročné prémko (keďže v bedničkách sa dá ľahko získať a tak predĺžiť) no a tým že mi skončilo mi padol aj plachtár a aj opravár 5-teho stupňa...náhrada nikde...z podpory mi odporučili iba sledovať fórum...pól roka preč a stále tu nič nie je ohľadom toho

Fakt keď ani toto nedokážu mať pod kontrolou nemá cenu sem investovať :) ani to 1 euro za nejaké stupidné kamene :D

5. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

Poseidone,me to pripada,ze se jen snazite hodit vinu na hrace nebo na nej presunout odpovednost.Na hlavni strane je proste oznameni s dobou tvani premka. Nevidim duvod,proc by mel hrac overovat skutecnosti na dalsich mistech,uz takhle hru delate neprehlednou a pro zacinajici hrace skoro az nepochopitelnou. Uvedeny pripad je proste vina BP a mela by se k tomu postavit celem.V prvni rade hracum vratit to ,co meli mit ,i kdyz chybne a za druhy chybu opravit. Jenze vy na vsechno kaslete.
    Arikam zamerne vy,neoddeluju BP od podpory ,CM a FM,jste soucasti a predstavitele firmy pro ceske a slovenske hrace.

Naposledy upraveno: 23/9/14
  6. klypsa

klypsa Pisálek fóra

som velmi rad ze ma par ludi donutilo tuto spatlaninu hrat vidim ,ze to ide cim dalej tym lepsie

7. (=BMW=)

(=BMW=) Zelenáč fóra

a adminom by nali zakazat hrat lebo to je obicajni podvod na hracov ti maju furt vsetko a vsetko chcu vihravat

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Korkorán69, nikdo nic nehází na hráče. Problém se zobrazením hodnoty prémia, který bohužel některé hráče postihuje, jsme již několikráte hlásili. Bohužel opravit ho my možnost nemáme.

9. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

Cele to budi dojem,ze se Poseidone bud malo snazite,nebo na vas hazou.... Me se stalo nekolikrat,ze mi par dni nefungoval zdvojnasobovac,podpora se se slovy,ze je problem netesi omluvi a tim to zhaslo.Náhrada zadna,prodlouzeni zadne,takze bud aje nesolidni firma BP nebo je nesolidni podpora.Vyjde to na stejno,vysledek je pravem nastvanej hrac.
    Dalsi poznamku si dovolim,cele tohle forum podle me ,chcipa na ubyte.Tak jak se ze zacatku novej tym snazil ,uznavam,ze mnohdy se to nam hracum nelibilo,tak ted je to celkem vzato bes. Informace,pozde nebo zadne,na zahranicnich servrech informace dostavaji vcasneji.
    A ke hre samotne,zacina to byt neprehledny paskvil,neco se nastavuje v talentech ,neco v opevku a ted jeste klenotnik a to jeste nektere nastaveni je zdvojene,ze se nastavuje jak v talentech,tak v opevnenipro zacinajici hrace opravdu bonbonek.

10. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Korkorán69 nesolidna je firma BP . keby boli solidny tak si spravia poriadok aj s Podporou. Podpora nehne ani prstom kvoli niektorym hračom. A niektorych hračov si niekedy videl sa sem stažovat? Asi musia bit spokojnejši a podpora im možno viac vychadza v ustreti ako je treba. čim to asi bude ? ja som pisal už 2 krat na podporu ohladom zmiznutia Bonus mapy aj podložene vypisom z dennika a doteraz nič. ale už som si zvykol na to že niektory hrači maju stale nejake veci navyše a nebude to nahoda. Podpora piše že nema možnosti ale je to len podvod:confused:

11. ironmaiden61

Poseidone,v platební oblasti jsem si stav premka kontroloval,protože jsem chtěl kupovat nové.byl tam stav ještě 28 dní,stejně jako na hlavní stránce.Druhý den,při přihlášení bylo premko v tahu.Tet si mě od neděle přehazuje podpora z jednoho na druhého,ale jinak se nic neděje.

12. lukas-reper1

nik ti nepomoze ja keby sa teroristi vyhrazali BP v nemeck uze nanich zhodia atomovky nic sa nezmeni este by dali akci uaby zarobili nanas este viac :)

13. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

všechny problémy s hernímy učty řešit pouze s podporou, zde na fóru si o tom můžeme jen podiskutovat, ale na věci se nic nezmění, rádi by jsme s kolegou vždy hned a všechno věděli a vše na dálku opravili, ale to neni technicky ani jinak možné.

Ahoj Korkorán69,

máš pravdu, je to těžké pro hráče, kteří nechtěji si nic přečíst a na fórum jdou, až když něco nefunguje nebo si neví rady, hodně krát čtu na chatu základní věci na které se (někteří) hráči ptají a ani kdyby to tu bylo napsáno velikostí písma 40-červeně, tak si to tady nepřečtou. Ale na druhou stranu také znám plno hráčů, kteří začínají hru tím, že si pročtou nové příspěvky a jsou stále v obraze a vědí vše o nastavení a změnách, které proběhly. Podle mého názoru alespoň nějaká "výhoda", pro ty kteří jsou zde pravidelně.

pěkný den

14. ironmaiden61

Mirku na forum jsem to dal jen proto,abych zjistil,zda tyto problémy mám jen já.Evidentně v tom sám nejsem.Hru hraju přes 7 let,ale to co se děje poslední rok jsem tady ještě nezažil.BP dělá účelové chyby,které jsou v neprospěch hráčů a ti nemají šanci někam se dovolat.Více než půl roku,trvalo BP než mi opravili účet,abych mohl střílet s prachem.Co si o tom má hráč myslet.Nemám ve zvyku psát na forum,ale v poslední dobou jsem k tomu donucen

15. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ironmaiden61,

chyba s prémiem (špatné zobrazování) tu byla psaná již hodněkrát, možná jsi nečetl, nezajímalo Tě to, dokud to není osobní problém, tak to nikomu moc nevadí, teprve když se to týká samotného hráče. Samotnou opravu zde nevyřešíme čtu tento problém, zde na fórum již možná po 10té, tak mi neměj za zlé, že tě posílám na podporu, ale tady to opravdu nevyřešíme, pokud si dáš práci s hledáním stejných příspěvků, tak zjistíš, že tento problém tu hlásilo již více hráčů a je již předaný.

pěkný den

16. Korkorán69

Korkorán69 Pilný autor

Mirku,jistě máš pravdu,je spousta hráčů,kteří nečtou. Ale o to si myslím,až tolik nejde.Jde o přístup. O přístup k řešení problémů,ať už podporou nebo samotnou firmou BP. Na to,aby jsme s určitostí řekli,že žába na prameni je BP ,případně podpora,máme málo informací. V mnoha případech to prostě vyznívá,že podpora to řeší tím nejjednodušším způsobem.Problémy nás netěší,ale dle VOP... a blábláblá.Někdy se až nechce věřit. Když si v obchodě koupím televizi,přinesu jí domů a po pár dnech nebude fungovat,tak mi buď vrátí peníze,vymění nebo opraví a po dobu reklamace samozřejmě prodlouží záruční dobu. To se tady prostě neděje. Zaplatím si zdvojnásobovač,funguje tři dny a pak tři dny ne,nikdo mi to o dobu ,kdy to nefungovalo nic neprodlouží,nic nevrátí. Tak ,co si mám myslet? Kde je ten problém,kdo je ta žába?
    Hezký den všem.

Kap.kook tohle ocenil(a).
  17. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,proboha rapere dělej něco s tím slovníkem,vždy já fakt kolikrát nevím o čem píšeš,nemá to hlavu ani patu.Písmenka hážeš tam kde se ti zachce,slova máš neuplné,fakt na to někdy koukám jak čáp do trubky.

18. lukas-reper1

no to hej ale za to nemozem klavesnica to robi furt medzernik ide skor jak by mal

19. ironmaiden61

Mirku,četl jsem tyto příspěvky,ale já pořád dostávám jednu otázku,jaký jsem měl stav premka v platební oblasti a pořád dokola odpovídám 28 dní.Chtěl jsem si premko prodlužovat,tak jsem si to hlídal.Na podporu jsem psal jako první,vím že tady se to nevyřeší,jen jsem chtěl znát zkušenosti ostatních hráčů s tímto problémem v poclední době.Nové premko jsem stejně koupil,protože nevěřím tomu,že se něco vyřeší.Když náhodou ano,tak to bude trvat a přijdu o koupené paluby opraváře atd.Náhradu bych asi nedostal

20. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Korkorán69,

bohužel nic nového nenapíšu, opravdu bych Vám hrozně rád pomohl, ale nejde to, jsem úplně stejný hráč jako vy, jediný rozdíl je v právech zde na fóru, velká řada z vás mě potkává na moři, také jsem zde nedávno četl, že by jsme neměli hrát, v tom případě bych zde nebyl, neměl bych jediný důvod zde potom psát. Jediný kdo Vám může pomoci jsou kolegové na podpoře, buďto osobně nebo předáním problému na centrálu, ale také potom již nemají možnost to dále zásadně ovlivnit pouze urgencí.

Práci kolegů nebudu žádným způsobem komentovat, nebylo by to z mé strany profisionální, pokud má někdo potřebu kritizovat mojí práci zde na fóru, má na to právo, nikdy jsem se za své výroky nestyděl, na moři se nikdy nikomu vyhýbat nebudu a nick si nikdy měnit nebudu.

Ahoj ironmaiden61,

samozřejmě mě vadí, že některé věci nefungují tak jak by měli, myslím že musí každému hráči, více bych jen opakoval /viz. výše. Chápu že by jsi se rád dověděl zkušenost jiného hráče, bohužel se málokdy někdo takový najde.

Málokdy jsem zde četl poděkování od hráčů, kterým podpora pomohla, chybí tady zpětná odezva, aby si to opět někdo špatně nevyložil, uvedu příklad z vlastní zkušenosti. Hráč nemůže vydražit paluby, nemůže vydražit elitní loď, z konkrétním hráčem to řeším prostřednictvím podpory týden, ale tady na fóru se již neuvede ani jedna ubohá věta a téma se po nečinosti po týdnu dle pravidel uzavře, já tam výsledek/závěr psát nemůžu, snad každý chápe že bych byl zase někým napaden, ale dle mého názoru by to možná někomu příště pomohlo, že to bylo kladně vyřešeno a těch případů jsem již zažil dost.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.