Podpora

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem turk11, 28/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. turk11

turk11 Pisálek fóra

• doubleposting, uveřejňování soukromé pošty
    Ahoj,
    jsem hráč,který hraje tuto údajně bezplatnou hru, a jako takový by chtěl využívat i herní podporu (support) této hry. Jako hráč jsem do svého účtu vložil nemalé prostředky, a na oplátku bych chtěl alespoň nějakou relevantní odpověď od lidí,který figurují jako podpora hry. Ale jaké je mé překvapení,když se na své dotazy dočkám pouze přemíry ignorace a sarkasmu od lidí, kteří by tuto hru měli nějakým způsobem reprezentovat. Pravidla a VOP firmy které jsem svým příchodem do hry slíbil dodržovat respektuji, ale chtěl bych na oplátku i vstřícný postup od podpory hry, ne automaticky generované odpovědi, a skryté výhružky o banování hry,atd.
    Teď se dostanu k podstatu mé otázky, je nějaký zopůsob,jak se dočkat normální,lidské odpovědi od supportu hry? Nebo si podpora hraje na boha, a nic ji nezajímá?

Smazáno

Super,toto je odpověď od člověka,který je zástupcem firmy BigPoint. Opravdu je tak těžké odpovědět pár normálních,neurážlivých odpovědí,na které mám dle pravidel a VOP firmy právo? Neurážím,neztrapňuji nikoho,jen bych chtěl nějaké údaje,které ani nezasahují do osobních či jiných práv...

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj turk11,

prosím dle pravidel, na herní fórum tvá komunikace s herní podporou nepatří, je to tvá osobní věc, mě nepřísluší soudit ani jiným způsobem komentovat podporu, nevím co předcházelo ani jaké prává, instrukce má podpora. Nezlob se, ale dohadovat se zde na fóru o banech nebo podobných dotazech je zde na fóru zbytečné, k tomu má přístup pouze podpora nebo přímo provozovatel hry.

Buď využij práva nového dotazu, nebo pokud jsi nespokojený s podporou hry napiš přímo provozovateli, adresa je na hlavní straně v tiráži.

pěkný den

3. -Crom.CZ-

-Crom.CZ- Pisálek fóra

• urážky
    Mirku,citujes tady pravidla,ale sam dobre vis,ze SMAZÁNO ,ja jsem si koupil 3 balicky a doted jste me je neposlali cele,vypisuju ruzny formulare a dostavam automaticke odpovedi,proto bych chtel varovat ostatni hrace,at si nekupujou balicky,maji v tom obrovsky bordel a SMAZÁNO.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj -Crom.CZ-,

vím hodně věcí z té i té strany, hodně hráčů/členů týmu dělá pro tuto hru opravdu hodně a bohužel né vždy se zavděčí všem, nedávám do stejného pytle všechny, nikdy jsem to nedělal a ani s tím nezačnu, také hodně hráčům podpora pomohla, buhužel to se už nikde nepromítne, každý to bere automaticky a ani si neuvědomí, že ten dotyčný je také jen hráč a ten den si třeba ani nezahraje, protože musí řešit něco podobného, ano má za to určitou výhodu, ale na co mu ten den je.

Sice to sem nepatří, ale přidám jedno přirovnání: přibližně před 20 lety, jsem byl na vojně a za "vzorný přístup", nejlepší střelec z roty atd. jsem výjiměčně dostal celkem 16 opušťáků (KVOP), které jsem nikdy neměl možnost si vybrat, každý další pro mě byl, víš k čemu ...

každý má možnost se přihlásit do týmu a vyzkoušet si to sám, statistiku si nevedu, ale za tu dobu co jsem v týmu se vystřídalo hodně hráčů/členů, jistě máš některého kolem sebe, tak se stačí jen zeptat, co jim to přineslo a dalo.

pěkný den

5. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Mám s podporou této hry vlastní zkušenost. Skončilo to tak,že jsem přestal skoro na dva roky hrát. A to jen kvůli nim. Když prosba o pomoc končí slovy: "už nám nepište", co víc dělat.

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Canabis-cz, ale samozřejmě i další. Nemá smysl to tu nadále řešit a debatu tímto uzamykám. Podpora hry má stejně jako další členové CZ/SK teamu zajisté jasně dané možnosti a postupy pro určité problémy. To, že někteří hráči je nechtějí pochopit zde je mi jasné, že je nechtějí pochopit zajisté ani od podpory. A proto to dopadne tak, že podpora danou situaci uzavře. Osobně bych chtěl vidět kolikrát dané hráče v situaci naší či herní podpory, kdy má nastaveny určité postupy. Nebo například Vás v roli zaměstnance, kdy Vám šéf dá nějaký pracovní postup a buď se ho budete držet a nebo můžete jít. Jak by dodali ještě například u nás v práci na UP je lidí dost. Pakliže s tímto nesouhlasíte i jak tu psal již kolega, není problém se obrátit na provozovatele hry přímo. Nicméně mě tu akorát pobaví následně jak jinde jde odbanování a podobně. Jelikož jsem s dalšími kolegy a teď nemyslím zrovna CZ/SK team v kontaktu vím, že jsme na tom stejně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.