Podpora Česká Republika.

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem *dark-angels*cz*, 11/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *dark-angels*cz*

*dark-angels*cz* Zelenáč fóra

Dobrý den,

Neni snad ani možné jak tahle podpora funguje. Můj účet na Globální Evropě 5 byl zabanován z neznámých důvodu, tak teda dnes píšu na podporu, podrobně se snažím co nejvíc objasnit situaci, ale paní asi nemá odvahu to vše přečíst, přečetla si jen začátek zprávy že účet byl zabanován, a přisla mi odpověd: Pošlete ID toho účtu. Ale že na konci je to tam dokonce zvýrazněno ID toho účtu, tak to už nikoho nezájímá. Paní Věro z Podpory, přístě se snažte víc.

kandoll tohle ocenil(a).
  2. Monostr

Monostr Perspektivní autor

• Uverejňovanie súkromnej pošty s podporou hry
    Čau @*dark-angels*cz*
    Také se přidám do této krásné diskuze, se spíše kontroverznějším tématem, ale i tak to má hlava nebere.
    Budu psát diskuzi od podpory

emmm abych vás dostal do historie diskuze, předávali se odměny ze zimní akce, a někdo se zeptal na chatu, jak je možné že mám na výměnu přes milion sněhové munice (myslím si že jí měla velká většina z vás, nebylo to zase tak těžké nahospodařit za měsíc tolek perníků) Tak jsem odpověděl tak jak samozřejmě na EDIT otázku umím odpovědět a to IRONICKY

dál se k tomu co jsme si psali nebudu vyjadřovat, ale podle vyjádření Československé podpory, když jsem bral ostrovy s bugem, tak jsem prostě nepoctivej hráč kterej i když platí tak ho prostě nezajímaj a zabanujou ho za to že píše na chatu.

Jen se vyjádřím předem ještě k inteligentním komentářům: BANN JSEM DOSTAL ZA TO ŽE JSEM NĚCO NAPSAL ZA CHAT. ne za bott.

Klidnou hru všem přeji

Mono GE3

Naposledy upraveno moderátorem: 11/1/17
  3. Kučim

Kučim Rádoby autor

Ahoj všem,Hoj mono..Ano možná máš pravdu..dat ban za ironii,ale Ty zrovna nejsi hráč ktery hraje jen poctivě takže jsi myslim že trest je na místě ne..a je jedno zda to berou podle chatu či ti projedou tvuj učet..pěkny den

***ANGELIKA*** a ЌŔǚΜρΐΐК tohle ocenili.
  4. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

Ani jeden z vás tu nenapsal že by dostal ban bezdůvodně a že si není vědom že by využil nějakou chybu ve hře nebo používal boot. Takže ten ban jste asi nedostali jen tak za nic.
    Navíc jestli už si jednou dostal ban (na 7 dní ) tak by si měl podle mě dostat permanentní ban protože
    vyprší 28 dní a budeš podvádět vesele dál.

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Monostr, prosím dle pravidel.
    Ahoj *dark-angels*cz*, tiket jsem sice neviděl. Nicméně to, že ty něco zvýrazníš také nemusí znamenat, že to má zvýrazněné i podpora. Tě nenapadlo asi, že. A pokud máš jakékoliv problémy s podporou můžeš se obrátit písemnou formou v jednom z mezinárodních jazyků na právní oddělení provozovatele hry a stěžovat si tam. Práce každého z teamu je kontrolována takže určitě nemají co skrývat ani na podpoře ani zde my.

6. Ĉżęćħ

Ĉżęćħ Zelenáč fóra

Ahoj Poseidone,

Já si nemyslím, že by podpora něco ukrývala. Nicméně pokud hráč píše že v tom ticketu bylo ID Ať už tučné nebo ne, neznamená to , že podpora odepíše takto.

Stížnost v mezinarodním jazyce je sice hezké, ale myslíš si , že by se touto "hloupostí" někdo chtěl snad zabývat? Myslím, že mají jiné starosti než číst dopisy hráču se stížností na podporu. Ať už j to Československá nebo jiná :)

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ĉżęćħ, otázka zdali tam opravdu bylo to ví jen podpora. Setkal jsem se za dobu v teamu již s tolika věcmi, že by se člověk divil. Hráč něco napíše a když jsem se členů podpory zeptal, skutečnost byla úplně jiná. A také jde o to jaká má podpora pravidla postupu. Protože i když já něco předával dále muselo to mát určité náležitosti.
    A nicméně ať tomu jeden nemusí věřit i oni reagují na tyto oznámení a ne, že ne. Nicméně jediná možnost stížnost není. Zamykám.

Naposledy upraveno: 11/1/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.