Poděkování

Diskuze na fóru 'Kreativní koutek' zahájená uživatelem Leo., 9/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Ahoj piráti,

Na přání jednoho z hráčů zakládám toto vlákno jako možnost pro Vás poděkovat CZ/SK hráčům za cokoli co pro Vás udělali, v čem pomohli atd. Herní chat ne vždy používají všichni hráči a poděkování se může ztratit v dalším textu. Zde můžete zanechat svůj dík v trvalejší formě.

dekuji-31-removebg-preview.png

2. Svijanskákněžna

Svijanskákněžna Rádoby autor

Ještě založit vlákno ,kde si každý může vylít vztek a postěžovat si.

Kingof tohle ocenil(a).
  3. Leo.

to už děláte v jiných vláknech :D

_.Vodník._s.c.a. a bimbik1 tohle ocenili.
  4. bimbik1

bimbik1 Pisálek fóra

Tak já začnu. Děkuji , nebo spíše díky této hře jsem poznal spoustu fajn lidí , s některými sem se poznal osobně a dokonce i když už tuto hru několik let nehrají tak jsme stále v osobním kontaktu. Také bylo dost lidí na druhé straně mince ale to už tak v životě chodí.
    Hra mě bavila občas do dnes baví boje , eventy rozvoj lodi. Sic hra se nějakou dobu ubírá směrem ,který úplně nepodporuji ale rozvoj je nutný , jinak by to asi ani nemělo cenu nějak pokračovat. Takže ano , děkuji Seafightu za hezké i horší chvíle jak v osobním tak zde ve virtuálním životě. Morbi :)

5. Taky se připojím k poděkování ,že díky této hře ,jsem před deseti lety poznal svojí přítelkyni ,se kterou již osm let žiji a stále hrajeme i když už ne na Gl.Evropě 4 ,ale na Gl.Amerika 3 ,ale stále v cechu CČK.Děkujeme Drobeček a Alenka

bimbik1 tohle ocenil(a).
  6. Leo.

To je hezké, gratuluji :D

Sdílet tuto stránku