Platebka. nefunkcnost

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ..Emkos.., 11/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

Ahoj, Mam problém kdyz si chci v platebce zakoupit munici tak pro prechodu k platbe vcera zmizela moznost platby kartou. Zrejme je nekde chyba. Dále bych se chtel zeptat.. akční klíce nejdou zakoupit jinak nez za perly? Díky za vyřešení. Emkos

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ..Emkos..,

kontaktuj podporu, zde Ti na účet nevidíme, nyní jsem zkusil koupit akční munici a na svém účtu mám tyto možnosti

Zaplatit metodou: Převod
    Zaplatit metodou: Kreditní karta
    Zaplatit metodou: paysafecard
    Zaplatit metodou: PayPal

+ další čtyři, označit mi jdou, koupit jsem nezkoušel, chyba bude někde u tvého účtu, jedině podpora.

Pokud jde o klíče v černém trhu za 1000 perel/ks v platební oblasti zatím nevidím, ale sleduj platební oblast, určitě budou v nabídce, akce je dlouhá a do konce je daleko.

pěkný den

3. ..Emkos..

..Emkos.. Perspektivní autor

já mám pouze převod, nějaký trust play, paysefcard, a bigpoint.. nic víc.. kontaktovat podporu ani nema cenu.. ty jejich tickety jsou stejne na uplne neco jinyho :(

4. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Ahoj ..Emkos..,

neviem prečo by to nemalo cenu, keď na podpore hry takéto problémy bežne riešime. Tu tento problém bohužiaľ neodstránime.

Zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.