Pirátská zkouška na 26 level

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem xixao69, 16/4/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Zdravím,
    omlouvám se, jestli byl již dotaz někdy zodpovězen, nicméně osobně jsem ho tu nenašel.
    Potřeboval bych vysvětlit průběh pirátské zkoušky na 26 level (ubrat NPC Tahač lodiček 100 mega). Jakpak to mám provést?
    Děkuji.

2. radegast.cz

radegast.cz Rádoby autor

ustřílet lodě z flotily

3. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Neptám se na to co mám udělat, to chápu, ale na to JAK to mám provést. To mám čekat až na náš cechovní ostrov někdo pošle žoldácké loďstvo?

4. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

Jednoducho... Bud budeš čakať kým niekde uvidíš tahaca lodiciek.. Alebo dohodneš sa s nikým spojeneckym cechom že potrebuješ urobiť pzku a budeš v kľude strieľať.. Alebo pošleš na nepriateľský ostrov..

5. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Tak to se spíš domluvím s nějakým spojeneckým, než to poslat na nepřátelský a nechat do sebe střílet i věže.

6. congy71

congy71 Vycházející hvězda fóra

Presne tak a najlepšie posielať neutralne flotily môžeš stat pri ostrove a strieľať

7. CHUDINKA-CZ

CHUDINKA-CZ Pisálek fóra

xixao píšeš že máte cechovní ostrov tak to pošli na něj. Vlastní ostrov to brání, nestřílí a ty si to v klidu odstřílíš.

8. -OOOO-

-OOOO- Zelenáč fóra

nebuď měkej a pošli to enemákům..bude zadek

congy71 tohle ocenil(a).
  9. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Pravda, děkuju za radu :)
    Kazdopadne co jsem cetl, tak je to na maximalne 10 minut, coz 100 micu urcite nezvladnu do te doby, takze budu muset na vicekrat no..

10. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

určitě doporučuju nespěchat, protože s každým dalším najmutím loďstva se zvyšuje jeho cena.

11. pindrusec

pindrusec Vážený autor

je vhodné si to poslat po resetu cen jak pise Leo, klidne můžeš na enemy ostrov, ony ty lodky stoji dost daleko od ostrova a ješte si zjisti co střílet, ta flotila se skládá z více typů loděk, body se ti počítaji jen z jednoho

12. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Pošli to na svůj ostrov xi, pokud to pošleš na enemáky, tak můžeš stát dál a ostrov tě střílet nebude, ale dost pochybuju, že se za celou dobu, co to budeš střílet, nepřijede podívat ani jeden enemák.

13. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Děkuju za rady, dám si na to pozor a využiji jednu z variant (pro mě bezpečnější :D).
    Musím střílet Tahače lodiček, nevíte někdo kolik jich tam je a kolik má HP?

14. Tom

Tom Magnát fóra

Je to podle toho jak drahé pošleš ale podle vlastní zkušenosti vím , že se vyplatí třeba několikrát poslat ty nejlevnější tam je sice jen jedna kterou ty potřebuješ ale stejně ji za tu dobu po kterou jsou ,asi sám celou nesundáš.

15. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Tak uvidíme jak se poštěstí a kolik u jedné "vlny" uberu.

16. Dark_COBRA_CZ1

Dark_COBRA_CZ1 Velmistr fóra

Tome pokud dáš rychlopalky a lucerny tak sundáš:)

17. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Tak pokud se nebude branit a opetovat palbu, tak si ty lucerny klidne nahazu vsechny na lod :)

Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/19
  18. matfons

matfons Aktivní autor

Ahoj xixao, ja som tu PZku urobil na 2-krat (minul som pri nej 12000 korun co mas dnes za jeden den s5 :).

19. bumbrlík

bumbrlík Pisálek fóra

chci se zeptat já mám pz na 26 level ubrat 100000000 npc synové chaosu , na foru je zase napsané ubrat tahači lodiček je to to stejné nebo je nějaká změna a když jo kde ty syny chaosu najdu díky

20. xixao69

xixao69 Pisálek fóra

Je to zas lodička z Žoldáckého loďstva, nevím jestli ta samá, to nejspíš ne, ale jinak postupuješ stejně tak, jako doporučují ostatní mně :)

Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.