Perly

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem maličká.CZ, 18/5/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maličká.CZ

maličká.CZ Zelenáč fóra

Ahoj, zmizelo mi dnes okolo 19 hodiny cca 8 tisic perel. Prosím podívej te se na to..

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj maličká.CZ, bohužel, zde ti na účet nevidíme. Tuto pravomoc má jedině podpora. Dle dostupných informací ti podpora odpověděla, tak sleduj prosím odpověď v e-mailu.

3. =Ronny™97=

=Ronny™97= Rádoby autor

Dost lidi, si na tohle stezuje.. me nastesti jeste zadne perly neubyli, a snad ani neubydou:))

4. Tomson1

Tomson1 Zelenáč fóra

Zdravím. Chtěl bych nahlásit podobný problém ....Zmizelo mi cca 5 000 perel a nemám to ani v lodím deníku napsané...zkoušel jsem relog a nepomohlo to stalo se to přibližně v 22:00-23:00 ale přesně nevím...

5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Tomson1, v tomto případě se obrať na podporu s žádostí o kontrolu, zde ti na loď bohužel nevidíme.

6. ☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆

☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆ Perspektivní autor

Neni duvodem oprava plachet?Myslim ze jde problem vyresit zde!staci v nabidce zablokovat opravare a perly vam mizet nebudou.

7. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

To jako,že ten opravář co jsem ho našel v klasické truhličce,si bere za opravu plachet nějaké perly??.Myslel jsem si taky ,že oporavuje zadáčo.
    Napište mi prosím kolik nebo odkaz na of.oznámení, kde to bude vše na psaný co se týká toho nového opraváře plachet.
    Díky

8. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

co treba si to najit v oficialnim oznameni?

9. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

Hráčom, ktorí majú premium účet bude opravár opravovať plachty bez akýchkoľvek poplatkov.
    Kdo nemá prekmko oprava 1 plachata =33 perel.
    Aby jste nemuseli hledat v of.oznámení, jako já.Jsem to ale dobrák :)

10. Mrak-13

Mrak-13 Pisálek fóra

Jinak za většinu zmizelích perel podle mě může Zbrojmistr.

11. jardajonas-CZ(ML7)

jardajonas-CZ(ML7) Zelenáč fóra

taky jsem přišel o perly a pak jsem zjistil že to byl zbrojmistr pokud jsem měl meně než 10000 vybušnych koulych ,,od ted ho furt deaktivuji

12. ochránce

ochránce Zelenáč fóra

mám uplně stejny problem.cca před 14 dny jsem přišel o 6000 perel.psal jsem podpoře email ale do dnes bez odpovedi.

13. seafght.zlodej2014

seafght.zlodej2014 Zelenáč fóra

čo čekaš poslednej dobe nas okradaj jak muzou

14. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

• vulgarizmus
    už nedavaju ani odmeny zo zvitkov . ked večer hra najviac ludi a najviac je na bonus mape tak radšej spravia akože chybu serveru a nedaju ani reštart aby nikdo nič nedostal. SMAZÁNO

Naposledy upraveno moderátorem: 1/6/14
  15. Ergunix

Ergunix Pisálek fóra

Ahoj , mně sa tiež stálo že som spravil Virgo a nedalomy 10 000 perel a dokonca som mal o 5000 perel menej ale je to z 1 dovodu ;-) máte zapnutého zbrojmistru ktorí vám vždy dokupi 10 000 munki keď máte dosť perel a menej jak 10 000 eli munky ( explozivnej ) preto vám miznu perly a nepíše to do deníku :)

16. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj †—Đrake®—†,

dodržuj prosím pravidla

17. Mrak-13

Mrak-13 Pisálek fóra

Jo a podpora stim nic neudělá já jsem jim napsal aby mi zbrojmistra odebrali protože ho nemůžu vyhodit a oni s tim nic neudělali a kůli tomu sem přišel o cca 15000 perel. (zapoměl sem ho na mapě vypnout)

18. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

jen bych si to rád shrnul,

1. vydražíte za 1... zlato zbrojmistra na tržnici - není chyba
    2. zbrojmistr vám doplňuje munici - není chyba
    3. nejde vám vyhodit stejně, tak jako opravář č.5, VB3 atd... - není chyba

chyba jak čtu je v zápisu v lodním deníku, tam by měl být nákup munice zapsaný, je těžké na ztrátu perel přijít, sami tady píšete 8000, 6000 perel atd. ve skutečnosti je to podle slevy v tržnici u každého hráče jinak a proto ještě složitejší.

doporučení : nedražit zbytečně, nechat na lodi více jak 10K munice, nechat vypršet

přeji pěkný den

19. JEZUS-CR

JEZUS-CR Rádoby autor

Ja mám třeba na palubě opravářa děl, ktery už neexistuje a měl taky po 14 dnech zmizet :) Tak asi něco nebude v pořadku jako s celou hrou, hezky den :)

20. L.E*N.O.CH(CZ)

L.E*N.O.CH(CZ) Zelenáč fóra

V deníku mám zápis že jsem koupil koule ale za zlato a perly jsou fuč podpora mi zbrojmistra neodstraní to už jsem taky zkusil takže teď mi nezbývá než ho pokaždé deaktivovat když zapomenu tak jsou zase perly pryč:-(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.