Oznámení cechu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 9/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Již jednou jsem toto vlákno založil a nic jsem se nedozvěděl - Poseidonovo obvyklé "Bez další reakce zamykám", a přitom měl reagovat někdo z teamu a vysvětlit, jak Oznámení funguje. Dosud jsem to nepochopil. A dnes mě Oznámení opět vytočilo. Dnes dopoledne jsem do něj dal 2 zprávy pro členy cechu a již teď v Oznámení nic není. Obě zprávy jsou smazané!!!! Jak je to možné? Proč tam některá zpráva vydrží děle a některá ani 24 hodin? Jak mám informovat ostatní o novinkách? Jak se mohou hráči obrátit na ostatní s žádostí nebo dotazem?
    Mimochodem, ty zprávy jsem tam dával jednu předevčírem a jednu včera, když jsem dnes zjistil, že v Oznámení nejsou, tak jsem je napsal znova a už tam zase nejsou.
    Chtěl bych už konečně vysvětlit, jak Oznámení funguje. A odpovědi typu: Nemáme o tom informace atd. pro mně nejsou odpověď.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, je to s tebou těžké. Pakliže nám nikdo tyto informace nedá těžko ti je můžeme předat. A když ti napíšeme situaci jaká je jsi s ní nespokojen. Jediné co můžeme udělat je opět předat situaci dále s problémem a doufat v nějakou odezvu.

3. Geralt64

Je to se mnou těžké, protože chci, abyste něco dělali? Předávat situaci dál máte tak dlouho, dokud nedostanete odpověď!

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

je to s tebou těžké, protože si myslíš, že chyby nepředáváme, můžeš se přihlásit a vyzkoušet sám a nebo můžeš dokolečka dokola psát to samé a to samé budeme psát my tobě.

pěkný den

5. Monostr

Monostr Perspektivní autor

přátelé.....
    Geralt tuhle hru hraje 9 let, možna 8,5 :p je to nejsilnější loď na GE3 s nejvíce BP na serveru. on má právo si stěžovat na tohlento, jelikož je leader cechu kterej už taky něco vydržel.... :) ale řekněte mi například kdy nám dáte zpátky eventa invazi pirátských knížat? kterou na GE3 dlužíte 3-tím rokem? možná druhým. asi už nikdy, když jsou megaservery :)))) tady jde jen o principy... a tohle je chyba, nebo spíš průser jako prase :D vám to tak mirku a Poseidone neprijde? jestli ne, tak je mi vas lito a meli by jste degradovat z pozic moderatorů :) protože tohle už opravdu není normální :) poslední dobou samé ojebávky od BP, až po 3 letech nám vrátili opravovací smlouvy, a stejně je to jen v platebce :D ja smutné. z tyhle hry se stal a už to tak bude jen nechutné topení peněz. a že já jsem jich dal taky dost, (jen gerry, pamatuju kolik jsi mi říkal když jsem byl s tebou přes to léto 2013 v cechu :p ale to nebudu zmiňovat) mě už tenhle systém hraní nepřijde normální. placení bokora každej měsíc? co to je za "akci" ? proč se nedaj teda bedny za perly a nebo ať se daj aspoň dražit? proč?? protože byznys. to už bych spíš dopororučil lidem koupit PS4 a zahrát si na ní ty tanky když už to jde ;).
    Mimochodem průměrná hra s absolutníma minimálníma "bugama" stojí cca dneska 1000. kolik stojí dneska aspoň udržitelný základ seafightu? mám to tu počítat? :) mám tu počítat i ty chyby? mě osobně jako členovy cechu co vyžírá vadí problém s tortugou. a pro mě je to závažnej problem. a už je to taky pomalu 2 měsíce :) tady nic nefunguje!!!! a vy mu budete vyčítat že si tohle myslí? to si ze mě děláte srandu. tohle je přístup :) jděte do politiky!

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Monostr,

nikomu nic nevyčítám, také mě chyby vadí, jinak bych nebyl SFM (k ničemu jinému než k hraní to není), stojíme na stejné straně, jsem hlavně hráč, ale víc jak nahlásit chybu nemůžu a zlobte se nebo ne, ale psát chyby neustále dokola (nepočítám urgence a opětovné) je kontraproduktivní jako spam, stejně jako zakládat neustále téma dokola. Je to stejné jako těch x set témat každý týden v "čínštině", které musíme každý týden mazat, většinou to ani nezaregistrujete, místo toho abych dělal něco jiného, potřebného. Podle tvé věty "ale řekněte mi například kdy nám dáte zpátky eventa" nás taky máš zaškatulkované, co pak já Ti mohu něco vrátit, to ti Monostre přijde normální ? ... tohle je přesně ten důvod věčných rozepří a náhledu na nás. A to ani nevím komu co kdo dluží, u mladších serverů tyto eventy ani nebyly, těm je také dluží ? Chyb je hodně, na opravené se brzy zapomene a nejhorší je pro hráče vyrovnat se s novinkami.

Stěžovat si na nás můžeš, adresu najdeš v tiráži, cenu loďi jsem zde psal asi před 3 lety, můžeš si to najít, a přičíst 30 M perel, cena loďě meziročně stoupá o 10 M perel.

Mrzí mě hodně věcí, hlavně to, že zde nemůžeme v klidu psát jen se zde neustále dohadovat jak ten a ten je boter a buger a pohádkář, když napíše zisk při eventu nebo nic nedělá atd. ...:(, takže si to raději každý rozmyslí ... vždyť jak je jednoduché napsat jak vydělat třeba 100 000 korunek za 2 dny, ale potom ta smršť, od těch co to nesvedou ... Kolik je zde takovýchto rad (ve správném tématu) za těch 14 dní po updatu, já čtu jen chyby a zápory, ale to jsem odbočil a za to se omlouvám ...

pěkný den

7. Geralt64

Ahoj Mirku,
    já si opravdu nemyslím, že chyby (nebo žádosti o vysvětlení něčeho) nepředáváte, ale musíte přece vyžadovat také odpovědi na ně. Já nebudu psát pořád dokola to samé (možná si zaregistroval, že už nepíšu, že mně a dalším hráčům dluží BP z jedné akce děla Ohnivá bouře - rezignoval jsem), pokud se dočkám odpovědi a témata nebudou zamykána, aniž je věc vyřešená. To, že do tématu dlouho nikdo nepíše, není přece důvod pro jeho zamčení, když otázka nebo problém, kterého se téma týká, není z vaší strany (nebo spíš ze strany BP) vyřešena.
    Urgence nezodpovězených otázek mi tedy rozhodně kontraproduktivní nepřijde. Pokud se nedočkám odpovědi, urguji. Pokud budu reklamovat nějaký výrobek, který jsem si koupil, tak přece taky nebudu v klidu čekat půl roku, než se výrobce uráčí mi na reklamaci odpovědět a budu ji urgovat. Bohužel arogance ze strany BP je tak velká, že se ani nesnaží na naše otázky odpovídat a kašlou na nás. Anebo je druhá možnost, že jsou tam všichni takový Neználkové, že ani nevědí, jak co funguje a odpovědět ani nemůžou. Nevím, které z těchto možností je horší. Každopádně si myslím, že urgovat žádost o odpověď na dotazy hráčů je nutnost!
    PS: Mono, hraju Sea necelých 6 let, ale to je pro debaty tady na fóru, stejně jako to, že jsem první v bojových bodech, naprosto irelevantní.

8. Poseidon

Ahoj Geralt64, bohužel sem nemohu vypisovat interní funkci systému. Nicméně jsem předával situaci i na své nadřízené s prosbou o kontrolu na jiných místech a též bylo ověřené, to co jsme již zde řekli problém je hlášený. Ale kdy dojde k nějaké reakci či opravě to bohužel nikdo neví. Reakce i opravy poskytuje centrála a v jakém pořadí případná závěr či oprava proběhne to už nikdo z nás neovlivní. Ani žádná urgence nic nevyřeší, je to opravdu vedené v soupisu chyb, které hlásí moderátoři všech zemí a i když připomenou problém znovu stále jsme na tom samém místě a tím je, opravy a případné reakce dává centrála v pořadí jakém ona zhodnotí jejich důležitost spolu s plánovanými opravami.
    Nicméně souhlasím s kolegou ohledně stížnosti. Nemluvě o tom není to tak dlouho co tu bylo na fóru, že se hledají členové teamu přesněji do řad CM. Můžete si to vyzkoušet a uvidíte sami, že bohužel vaším plánem neustálého bombardování a podobně nic nedokážete.
    Také nemusíme souhlasit se všemi změnami, opravami, novinkami a podobně. Ale nenaděláme nic víc než, že můžeme tlumočit dále co by hráči chtěli. Můžeme se snažit sami zjistit jak některý problém funguje a co by mohlo pomoci hráčům dočasně než se problém vyřeší. Ale opravu a samotné poskytnutí informací a do jaké hloubky půjdou to už je na provozovateli.

9. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.