Oznámení cechu

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 7/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Mohl by mi někdo z teamu vysvětlit, jak vlastně funguje Oznámení cechu? Včera večer jsem do něj napsal poměrně důležitou věc pro všechny členy cechu a když jsem se do oznámení podíval dnes ráno, tak tam nic není. Rozhodně neměli všichni možnost si to přečíst. Již jsem si všimnul, že všechna oznámení se po nějaké době vymažou, ale že by se oznámení vymazalo po cca 10ti hodinách mi nepřijde zrovna ideální.
    Vzhledem k tomu, že na hlavní stránce byla z pošty odstraněna možnost poslat zprávu všem, je teď cechovní oznámení jedinou možností, jak členy cechu seznámit se všemi novinkami (a že jich díky sloučení serverů není málo - nové aliance, noví enemáci, noví spojenci atd.). Oznámení by mělo fungovat tak, jako kdysi fungovala pošta - zpráva zmizela, až jsem si jí vymazal, a ne že po nějaké době se vymaže automaticky. Pokud někdo z cechu je např. na dovolené nebo z jakéhokoliv důvodu pár dní nehraje, tak nemá šanci se novinky dozvědět :(
    Něco podobného je Popis cechu. Má povolených jen 140 znaků, což je naprosto nedostačující (už jsem to někde na fóru psal). Jen seznam spojenců z našeho globálu měl 168 znaků. Po spojení serverů je jich daleko víc a není možné je v Popisu cechu mít. Prosím tedy o radu: kam napsat seznam spojenců, aby byl všem hráčům přístupný, aby se tam vešel a aby se dal aktualizovat?

ponorka82 a Canabis-cz tohle ocenili.
  2. [-Bender-]

[-Bender-] Aktivní autor

Vy nepoužívate TS?

3. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Tady nejde o TS, jde o dotaz proč to tak funguje, nebo lépe řečeno nefunguje.

ponorka82 tohle ocenil(a).
  4. Geralt64

TS samozřejmě používáme, ale 1. bohužel na něj nechodí všichni hráči, 2. proč bych měl něco 50x vysvětlovat na TS, když to stačí jednou napsat do oznámení (tedy stačilo to, teď už to asi stačit nebude).

ponorka82 tohle ocenil(a).
  5. Geralt64

Tak poradí mi už konečně někdo z teamu, jak mám dávat vědět členům cechu novinky? Zpráva v oznámení na moři byla opět po dvou dnech smazána. Nestihnou si jí přečíst všichni :(:mad:

6. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

upřímně řečeno nevím proč to tak je, hromadná pošta mi také vyhovovala lépe, jediné co je v součastné době možné, založit návrh na hromadnou poštu a prosadit jeho realizaci.

Zkouším odesílat poštu hromadně z hlavní strany, bohužel nevím jak obejít rozdělení nicků, jde mi pouze jednotlivci stejně jako na moři.
    Pokud by někdo věděl, šupněte sem nápad, středník čárka mezera nefunguje.

pěkný den

7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.