Otrok 2. stupně

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Geralt64, 6/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Ahoj Mirku, zakládám tedy na otroky 2. stupně nové vlákno (viz vlákno opravari, příspěvek 9). Stále se mi nezobrazují v Krčmě. Na moři jich mám dost, zatím, ale co když je někdy budu potřebovat :) Čekám tedy na tvou radu a samozřejmě ti napíšu, jestli pomohla.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Geralt64, kolik jich máš? Bude to určitě tak jak jsem psal v jiném vláknu. Dokud nebudeš mít méně jak 16 tak se ti neukážou.

3. Geralt64

OK, děkuji. Vlákno jsem zakládal kvůli Mirkově odpovědi v jiném vláknu - viz výše.

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

děkuji, nebudu opakovat kolegu, jen prosím až budeš mít méně, tak zpětnou vazbu, na druhém účtu je normálně vidím a mohu kupovat, jen bohužel nemůžu vyzkoušet jestli je ta hranice opravdu 16 a jestli funguje u všech, z logiky by měla být 16 aby jsi mohl dokoupit o dalších 14 na max. 30. Tento princip bude pravděpodobně u více věcí, pokud máš nevidíš, u balíčků v platebce též.

Toto vlákno by mělo pomoci dalším při následném hledání.

pěkný den

5. Geralt64

VYzkouším a napíšu

6. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.