otroci

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem haicman.cz, 12/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. haicman.cz

haicman.cz Zelenáč fóra

Koupil jsem obycejne otroky za 60 000 zlata a zmizelo mi 80 000 perel a v lodnim deniku mi to pise
    2016-05-12 19:53:59
    Připsáno: Otrok 1. stupně do 2016-05-26 19:53:59. Důvod: Krčma
    -60'000 Perly

2. Orbis67PA[SK]

Orbis67PA[SK] Rádoby autor

odbehli na jamajsky rum mali toho už plne zuby:):):)

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj haicman.cz, ano problém se špatným zápisem je hlášen na centrále a čeká se na jeho řešení. Otroky jsem zkusil též zakoupit, ale v pořádku se mi odečetlo pouze zlato nikoliv perly.

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

To samé je i v tržnici: koupil jsem 1M duté a v deníku mám napsáno -30.000.000 perel. Správně se ale odečetlo zlato. Naštěstí :):) Tolik perel ani nemám.

5. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

6. haicman.cz

haicman.cz Zelenáč fóra

No mě se odečitaji perly skoro při každe koupi nebo dražbě na aukci za zlato. už jsem přišel o cca 104 000 perel

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj haicman.cz,

pokud nejde jen o chybný zápis v deníku, jak píše kolega a spoluhráč Geralt64 obrať se na herní podporu.

pěkný den

8. haicman.cz

haicman.cz Zelenáč fóra

• doubleposting
    Tam jsem psal a stále čekám marně.

Jsem zvědav kdy se dočkám pořádne odpovědi a svých perel.

Naposledy upraveno moderátorem: 14/5/16
  9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj haicman.cz,

prosím dle pravidel, které najdeš v mém podpisu, problém byl předán. Jinak stále platí, že zde na fóru nikdo na účty nevidí a případnou kompenzaci může pouze podpora hry, stejně tak globální opravu, odškodnění provádí provozovatel hry.

pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.