Orlí zrak/střepinový déšť

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem martínek, 19/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. martínek

martínek Pisálek fóra

Zdar, jen mě tak napadlo, když můžu mít zapnutý orlí zrak a střepinový déšť, docela mě mate, výsledek střelby.
    Jde o to, že orlí zrak prodlužuje dostřel a snižuje dmg, střepinový déšť zkracuje dostřel a zvyšuje dmg - to postrádá logiku. Stejně tak to, že při blízké střelbě se mi odečte orlí zrak a sníží mi to dmg.
    Pokud je to chyba, tak opravit, pokud je to úmysl, tak zapnout mozek.

*Legioner* a Remiel tohle ocenili.
  2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj martínek, situace je taková, že po zavedení změny ti to odečítá oboje, ale ve finále v podstatě funguje pouze vždy jen 1. Pakliže střílíš na dálku využívají se ti knížky (Orlí zrak), pakliže střílíš na blízko využívá se ti střepinový déšť.
    Bohužel se ti odečítá oboje.

3. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

BP to riadne šlape asi idu na zelenom. do klučov dali odmenu orli zrak a ma ho každy v tisickach kusov. teraz to zbadali tak to takto kompenzuju aby sa stale odčital pri aktivacii.tak isto aj pušny prach vyhovaraju sa na to že teraz budu hrači minat menej municie a bude viac kritickeho zasahu. všetko je to len jedno jedine ako okradnut hrača čo najviac

Remiel tohle ocenil(a).
  4. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Já sem asi natvrdlej, je to tedy na stalo že se orli zrak odecita pri kazde rane nebo ne

NσStress* tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

Ahoj ☢Arrow☢, ano přesně tak viz oznámení.

6. martínek

martínek Pisálek fóra

no tak sem se nedozvěděl to na co jsem se ptal, odpovím si tudíž sám! a asi i pro ostatní, které to zajímá! Při zapnutí orlího zraku a střepinového deště zároveň mám normální dmg (jako bez zapnutých), při orlým zraku se mi sníží dmg a prodlouží dostřel. Při střepinovém se zvýší (měl by se - neměl-li bych přesnost nad 100%), při zapnutých obou současně, zůstává normální dostřel podle děl a dovedností (talentů).

Můj názor a závěr: opět se buď jedná o chybu, kterou se někdo stydí přiznat nebo je to obyčejná zlodějina. Osobně si myslím, že to vzniklo jako chyba a ta byla využita jako dobrá zlodějina!

Remiel tohle ocenil(a).
  7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj martínek,

kolega Ti odpověděl hned v druhém příspěvku

orlí zrak = dostřel ale snížení DMG - žádná změna
    střepiny = snížení dostřelu zvýšení DMG pouze do 100% úspěšnosti - žádná změna

jediná změna která je, že jdou zapnout obě dvě knížky najednou a odečítají se dokud je nevypneš, nyní to zkouším a funguje mi to podle oznámení, úspěšnost mám 100% takže mi střepiny již nic nepřidají a orlí zrak funguje též jak má, pokud je to jen individuální chyba na tvém účtu, nejde to u tebe dle oznámení nahlaš na podporu, pokud tomu stále nerozumíš, můžeme to znovu zopakovat.

pěkný den

8. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

A to, že se mi orlí zrak odečítá, i když dostřel nevyužívám je chyba nebo to tak teď už bude nastálo? To jsem zde nějak nenašel nebo přehlédl. Aby se ale odečítal i když stojím přímo u střílené lodi mi nepřijde úplně normální.

9. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Geralt na to se ptam uz po nekolikate, FM tvrdi na porad, na chatu ze je to chyba

10. Poseidon

Ahoj Geralt64, odpovídal jsem na to o pár příspěvků výše hráči ☢Arrow☢ . Viz oficiální oznámení na stálo.

11. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

• Vulgarita
    Poseidon neviem čo tym oficialnym oznamenim BP naznačuje , ale podla toho sa nemožme ani ničoho držat .(Kromě toho jsme včera synchronizovali některá vylepšení výkonu, takže servery by měly mít mnohem méně laggů, a to zejména v průběhu večera, kdy je více hráčů online.) nezda sa mi že bi niečo pomohlo lagy su každy den . S tym orlim zrakom to pekne EDIT a o pušnom prachu ani nehovorim

Naposledy upraveno moderátorem: 21/12/14
  12. Poseidon

Ahoj †—Đrake®—†, jedná se o oficiální oznámení a tím je pro nás směrodatné. Ano laggy jsou, ale včera bych řekl, že jich opravdu bylo o něco méně nikdo neříká, že změnou přestanou být úplně. V což doufám, že i k tomu dojde.

13. martínek

martínek Pisálek fóra

Hele poseidone, můžeš bejt tak laskavej a okopírovat sem pasáž z oznámení, kde je napsáno nebo popsáno, to, na co se tu ptám?

14. Poseidon

Ahoj martínek, odkaz na oficiální oznámení zde je uveden již víckrát a tady ho máš ještě jednou. Pakliže hledáš přímo text, který jsem ti psal jedná se o popis toho jak to funguje takto to přesně v oznámení nestojí. Oznámení je stručnější, že si musíš jednotlivé předměty vypínat a zapínat.

15. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Poseidon čo je na tom slove vulgarne ? Tipujem že to slovo použiva minimalne polka Ludi v čechach a na slovensku . pravdepodobne aj ty. Neviem čo presne spravili BP pre lepšie hranie hry ktoru si platime, ale jedno viem určite že hru riadne teda EDIT . počas plavby sa mi 2 krat stalo že mi lod zmizla ale NPC a hrači do mna strielali a ja som nemohol ani vystrelit jednu ranu. popritom su lagy a okradanie BP.

16. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Poseidone sorry, ale predpokladam, ze kdyz dojde k radikalni zmene vlastnosti predmetu, tak jako u prachu, ze k tomu bude oficialni oznameni oznameni a ne oznameni toho typu co je, nikde neni napsano, ze oko bude odecitano i na vzdalenost kdy neplni svou funkci.k cemu ten predmet ted je, kdyz se odecita na blizko, k tomu jeste snizuje dmg a je tedy naprosto k hovnu

17. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Děláš si z nás Poseidone srandu? Kde v tom tvém oficiálním oznámení je napsáno, že se dostřelové knížky odečítají, i když dostřel nevyužívám?

18. Poseidon

Ahoj Geralt64, oznámení povídá, že si musíš knížky vypínat a zapínat. Já jsem psal, že se jedná o můj popis situaci, která je nyní taková. A sám snad musíš vědět, že takováto situace je. Jaký text bude v oznámení napsán o tom já nerozhoduji. Mohu zkusit napsat dále na centrálu jestli by nemohlo být oznámení trochu upraveno pro zpřesnění.
    Ahoj †—Đrake®—†, určitě jsi šikovný dost na to aby sis našel přehled o tom, že toto slovo je bráno jako vulgární například ve spojení, že člověk udělá něco špatně. Neřeším to jestli to lidé používají a nebo nepoužívají. Samozřejmě je spousta urážek a také některou z nich většina lidí použije za svůj život, ale nic to nemění na tom, že to je urážka a urážky a vulgarity na herní fórum opravdu nepatří.
    Ahoj ☢Arrow☢, vyvaruj se prosím používání vulgarit viz pravidla.

19. †—Đrake®—†

†—Đrake®—† Analytik fóra

Poseidon miesto toho aby ste riešili ako podpora stažnosti hračov a tlačili na BP tak radšej riešite či hrač použil podla vas vulgaritu. ale neni sa čo čudovat , BP potrebuje aj takych posluhovačov čo kašlu na ....

20. Poseidon

Ahoj †—Đrake®—†, pravidla se musí dodržovat, nicméně samozřejmě snaha je, předal jsem vzniklou situaci dále s žádostí o možnou opravu oznámení.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.