Opravy

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 2/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,chtěl bych se zeptat kdy bude konečně vyřešeno vrácení zlata za uspěšnou dražbu,dále bych chtěl vědět kdy budou měněné smlouvy o opravě,tohle netrvá několik dní,týdnu,ale několik měsícu možná i rok,to jako chtějí at se na to uplně zapomene??:confused:

Remiel tohle ocenil(a).
  2. *Jack-Sparoww*cz

*Jack-Sparoww*cz Rádoby autor

a co nám chtějí dát za body rychlosti?

3. stenne-cz

stenne-cz Perspektivní autor

A kdy nám dají prémka co se nepřipisovaly z truhel?
    Už je to dýl jak 2 měsíce a taky mám pocit že se na to zapomnělo a nic nedostanem...

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj Ŧקε†яik36czŦ, problém je hlášen, ale zatím bohužel není žádné oficiální oznámení.

5. tacmi

tacmi Rádoby autor

nejde koupit světelná munice , čím máme střílet Svobody ???????????????

6. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

Co si budu moci během akce koupit na Černém trhu?
    Po dobu trvání akce bude otevřen Černý trh, kde si budete moci zakoupit Světelnou munici, bonusové předměty.
    Také nemám čím střílet,snad to hnedle opraví a nebo prodlouží akci. Kdo si počká ten se možná dočká :)

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

pročítal jsem vaše příspěvky před nahlášením chyby se světelkou, to ještě koupit bez problémů šla nyní také jde koupit, pokud problémy přetrvávají stále napište vždy o jaký server jde ať můžeme chybu nahlásit.

pěkný den

8. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čauky,tak bych tady rád nahlásil,že je opraveno(doufám že napořád),vrácení části zlata za vyhranou dražbu,jen tak dál.:D:D:D:D

9. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

zřejmě jak u koho v noci jsem vyhrál 2 dražby a dobropis nikde

10. CooL-Ovechkin™

CooL-Ovechkin™ Pisálek fóra

Me vraceni zlata funguje :)

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Piráti,

také jsem zkoušel vydražit pár věcí, 5 vyhraných dražeb nic a při 6 vyhrané dražbě v lodním deníku dobropis ve kterém jsem dostal přesně 30 % zpět, pokud se nepletu prémium má 5 % slevu, jen to mám pravděpodobně souhrnem.

pěkný den

12. tacmi

tacmi Rádoby autor

aukce odebírá perly a ne zlato:mad:

13. radegast.cz

radegast.cz Rádoby autor

potvrzuji GE5 po vyhrané aukci jsem sice dostal zpátky 5% zlata ale příšel jsem o perly v plné částce za předmět konkrétně klíč k truhle odečteno 1.425 perel a do dražby jsem dal 9 mega zlata tož dobře zaplacený klíč :D v lodním denníku je jen zápis o dražbě dobropis na zlato mínus perel tam není ale přesně po vydražení odečtené z konta...
    Byla to zkouška po varování ostatních hráčů jestli mi to dělá taky, naštěstí jsem nedražil jak ostatní, kteří přišli o desetitisíce perel, které už asi nikdy neuvidí...

14. Poseidon

Ahoj, ano o problému se ví, je hlášen a čeká a doufáme v brzké vyřešení. Pro případné dotazovatele na náhradu zatím bohužel žádné oficiální vyjádření nemáme.

15. radegast.cz

radegast.cz Rádoby autor

no to je fajn, ale myslím že třeba mohli bloknout trh než se to vyřeší, než se to všichni hráči doví promrhají hafo perel a vzhledem k tomu že v lodním denníku není žádny zápis o kolik perel přišel si nejsem jistý zda nám je někdo vrátí...

16. Poseidon

Ahoj radegast.cz, toto nezáleží na nás. Problém byl nahlášen a přišlo i oficiální vyjádření.

17. †☠Constantine☠†

†☠Constantine☠† Vycházející hvězda fóra

Jen škoda, když přišlo oficiální oznámení, že jste to oznámení nepředali hráčům.

18. Zdenek73.cz.

Zdenek73.cz. Pisálek fóra

Ahoj tak koukám perli za aukce mám připsané :)

19. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Bez ďalšej reakcie, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.