opravari

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem BlackOuts, 4/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

čauko može mi niekto povedat že kde najdem teraz umiestnenie celej posadky? lebo neviem najst kde mam opravara 2,3,4 stupna. opravar 1 stupna som naišiel v krčme a opravara 5stupna tiež viem najst v mori medzi dostojnikmi no opravarov ostatnych neviem najst. diki

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj BlackOuts, opravář 5 stupně je z platební oblasti a pokud ho vlastníš bude aktivní vždy on jako ten nejlepší. Pokud jde o nasazování pirátů došlo k jejich umístění na mapu moře do ikony se skříženými meči na vrchu stránky, tam i najdeš důstojníky jaké máš.

3. BlackOuts

BlackOuts Vážený autor

Poseidon vieš čitat? ja sa pitam kde najdem umiestnenie posadky celej lebo viem kde sa nachadza opravar 5 stupna aj opravar 1 stupna ale neviem kde sa nachadzaju ostatny opravary-2,3,4 stupna . Ide o to že mam premium aj talenty do opravy Agveho zručnost na 6 stupni. K tomu mam opevnenie na opravu tiež na 6 stupni a opravuje mi to iba 1500 za sekundu. mam opravara 5 stupna . Mal som aj ostatnych opravarov ale teraz po novom neviem najst opravarov 3a4 stupna. Ked nahodim design s kamenom s34% rychlostou do opravy tak sa mi zrychly oprava časovo ale stale mi to naskakuje iba po tych 1500 bodoch obnovy HP. ked pozeram na ostatnych hračov tak tym to naskakuje o dost viac

Remiel tohle ocenil(a).
  4. Poseidon

Ahoj BlackOuts, pokud ti jde o rychlost opravy možná by bylo snažší kdyby sis přečetl příspěvky na foru a zjistil bys, že tento problém je hlášen. Taktéž i kdyby jsi ty lépe četl herní forum dozvěděl by ses, že další opraváře najdeš také v důstojnicích jen jsou skryti pod sebou.

5. Borec

Borec Perspektivní autor

poseidon ja mam v trhu aj dostojnikana dohlad hladanie glitzov delostrelca a dalsich nejde tu len o opravara... dohlad na mori mam ovela mensi ma to tak byt? pri snahe vydrazit alebo kupit pozorovatela mi vyskoci maly cerveny krizik ze to neni mozne... takze po novom ma byt ze moj dostrel je vacsi nez dohlad?

Naposledy upraveno: 4/9/16
  6. *S*M*R*T*

*S*M*R*T* Zelenáč fóra

pres moc servru vas pustim do sveta za dnesek cmka atd su lotr a vcetne real mobil vcisel

7. Poseidon

Ahoj Borec, bohužel aktuálně je mnoho chyb, ale zde ti na účet nevidíme to může jen podpora.
    Ahoj *S*M*R*T*, ve tvém vlastním zájmu bych to opravdu nedělal.

8. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Není to sice o opravářích, ale dám to sem, neboť se to týká posádky: v Krčma - piráti se nezobrazuje Otrok 2. stupně a nejde tudíž koupit. Na moři si zjistím, kolik jich mám, tam se zobrazují, ale dokoupit nejdou.

9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Geralt64,

lepší by bylo jiné vlákno, mohl bych poradit co s tím a zároveň mít od tebe zpětnou vazbu asi Ti nemusím psát proč.

pěkný den

10. Virgio

Virgio Perspektivní autor

Kde tedy zjistím kolik a jaký mám dustojníky všechny je vidím šedívé ? Děkuji

11. Poseidon

Ahoj Geralt64, podle mě to souvisí s nějakou novou změnou(bez oficiálního vyjádření), která někde je dobrá, ale někde bohužel nechci být sprostý. Ale otroci mají svoje maximum. I když ti to nabídne jich koupit například více než 30, nákup nelze provést a stránka vypíše chybu, ale jakmile jich máš více než 28, tak již nekoupíš další, jelikož i přes napsanou jedničku když přidáš plus zvyšuje se počet po 14.
    Ahoj Virgio, měli by ti na moři v důstojnících svítit ty, které máš. Šedivé nemáš. Pro případ jako jsou opraváři a podobně ti svítí jen ten nejlepší, pokud máš slabší jsou schovaní pod ním.

12. Virgio

• Doubleposting
    Ahoj právě že mi přestali svítit všichni teď vidím jen samé šedivé mel sem hledače,zbrojmistra, knwze woodo 1..... a ted je zničeho nic nevidím jestli je to jen dočasné nebo jestli mi zmizeli? A ted sem koupil otroka 1 a jenom ten mi svítí proč?
    A woodoo se mi normálně doplněju takže je asi mám jen je vidím šedivě

Naposledy upraveno: 5/9/16
  13. Poseidon

Ahoj Virgio, prosím dle pravidel bohužel na tvou loď nevidím, nicméně mohu potvrdit též, že například hledač pokladů mi svítí šedě i když ho mám nebo i mám velitele 2, ale i prvního stupně a svítí mi tam šedě pouze 1 stupně a u něj když si ho "rozevřu" pro další stupně tak mi tam svítí první stupeň, předán to dále.

14. Virgio

Děkuji

15. Poseidon

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.