Opravář 5.stupně

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem .Lochneska., 19/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Lochneska.

.Lochneska. Zelenáč fóra

Zdravím,
    pokud jsem správně pochopila, opravář 5. stupně by měl být na celou dobu premia. A pokud se mi premium prodlouží z truhly, tak opravář také ne? Momentálně tomu tak není... Je to chyba nebo mi někde něco uniklo?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj .Lochneska., bohužel zde ti na herní účet nevidíme. Měla by se i platnost opraváře prodloužit. Vyčkal bych jestli ti vyprší a případně bych kontaktoval podporu poté, která jedině může se podívat na tvůj herní účet.

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Ahoj .Lochneska.

jedno male info a doporučení
    aktuálně lze platnost prémka ziskat
    na hlavní strance - v mém případě tam mám teď 399 dnů
    na moři v boosterech - v mém případě tam mám teď 386 dnů
    a v platební oblasti u premka kde je ikona stav a výpověď -v mém případě tam mám teď platnost do xy datumu (ja tam teď mám 382 dnů)- pouze datum které máš v platebce je platné (a většinou je to číslo nejmenší)

v návaznosti na platnost prémka jsou závislé některé předmety,členové posádky atd. (třeba opravář,paluba a další) jejich platnost nebo do kdy je máš vidíš na moři v boosterech, v mém připadě ani jeden ten předmět nemá stejnou platnost jako by správně měl mít...........

strýcu tohle ocenil(a).
  4. .Lochneska.

.Lochneska. Zelenáč fóra

Chápu, že mi na můj účet nevidíte. Chtěla sem jen vědět jestli je chyba někde u mě nebo u vás :) Takže je to chyba v systému. A musím si to sama jako hlídat aby mě BP ještě neúmyslně neobral o to co je moje a co jsem si vytruhlila :)

Jinak Arrow já mám ty čísla všechny stejná jen ten opravář mi o 14-dní pokulhává... :) asi nějakej lenoch bo co :)

5. Asi se mu u tebe nelíbí .. :-D

6. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Neaktívna téma, zamykám a presúvam do archívu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.