Opravář 5. & Elitní Level

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Rohlik27, 4/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Rohlik27

Rohlik27 Rádoby autor

Zdravím měl bych 2 otázky ...
    Za 1)
    Když je opravář 5. stupně na stejnou dobu jak je možné že mam opraváře nyní na 5 dní a prémium se uakzueje ještě na 49. Podotýkám že jsem obdržel 1měsíční premium z bokorova poháru, posléze našel oprváře v truhle a o několik dní později mě opětovně padlo premium z bokorova poháru, ale to již dobu trvání oprávře neprodloužilo.. Proč?

za 2)
    Vím že update elitních lelvů je v plenkách, a není dotažen do konce, ale během tohoto systému který již na 1/2 běži jsem udělal 2 elitní lelvy 25 a 26. Chtěl bych nějak dopředu vědět kde tyto lodě mužu najít, nebo kde později budou ? :)

2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Rohlik27,

tvůj první dotaz lépe zodpoví podpora hry, bohužel nevidím na tvůj účet a bez toho to nejde. Jinak platí, že opravář 5 st. je minimálně po dobu prémia a neměl by tě skončit, pokud prémium nepřetržitě vlastníš.

na druhý dotaz je složitější odpověď, bohužel zatím nevím jak nový systém funguje, dříve by jsi našel 25 a 26 elitní loď na moři stejně jako ostatní designy a na hlavní straně v přehledu lodě by jsi měl napsáno 26 elitní level a cca. 215 M elitních bodů.

pěkný den

3. ___Ellisse___

___Ellisse___ Zelenáč fóra

Oni byli zrušeny designy za určité elitní lvl ??? Já projel 215 M elitních bodů a nikde nic....

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ahoj ___Ellisse___, ke zrušení částečně došlo. Došlo k zavedení ligového systému viz ZDE. Na základě této novinky jak se v oznámení píše, by měli být designy na které má člověk nárok k dispozici na černém trhu. Bohužel toto zatím nefunguje a čeká se na řešení.

5. ___Ellisse___

___Ellisse___ Zelenáč fóra

moc hezký ....fakt

6. Adm_Blade

Adm_Blade Magnát fóra

Chybu s plachtárom a lodnými mládencami evidujem aj ja.. nepripočítavajú sa mi

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj Adm_Blade,

nevím, jak souvisí tvůj příspěvek s opravářem č.5, pokud chceš pokračovat v diskuzi, založ jiné vlákno.

pěkný den

8. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

všichni jsou samozdřejmě rádi ze se zrušily eli levly,to je fakt mazec,udelas level a dostaneš prd,to je husty

9. Poseidon

Ahoj bárkus86, a co jsi dostal dříve? Dostal jsi dosažením elitního levelu design a v tom se snad nic nemění. Jen pouze bude si ho hráč brát na černém trhu.

10. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

ok nechám se překvapit třeba to tak do 2 let bude fungovat.mozna dele

11. Poseidon

Bez delší reakce zamykám. Designy se již opětovně dali koupit na černém trhu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.