Oprava lodě dotaz na FM Mirka

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ☢Arrow☢, 16/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Ahoj měl bych na tebe prosbu
    dokázal by si mi sem napsat za jak dlouho opravím svou lod s 400 000 HP(za situace kdy se nebudu muset hýbat a dejme tomu budu pod tortugou)
    vybavení lodě:
    premium
    drahokam 12 stupeň tedy 24% obnovy
    opevneni 6/6 tedy 30%
    talenty agweho zručnost 5-tedy 30%
    Mistrovské nástroje-tedy 25%
    opravar 5 stupně

doufám že jsem na nic co by zrychlovalo opravu nezapomel, nez to tedy zacnes pocitat(pokud budes od te dobroty)
    predem velmi děkuji

Naposledy upraveno: 16/12/14
  2. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☢Arrow☢,

tento dotaz tu již jednou byl, trochu jinak položený nic méně výsledek byl ten, že nejvyšší oprava za 1s neni více jak 1600 (bez drahokamů) v realitě je to mnohem více a raději bych to nerozebíral. Myslim že jsi nezapoměl na nic jen opravář 4 stupně opravuje rychleji.

pěkný den

3. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

To je přesně ten problém s celým systémem AMS, od jeho zavedení není nikdo schopnej si cokoliv sám spočítat..

Jak mi může člen teamu napsat (a to nic proti tobě Mirku) " v realitě je to mnohem více a raději bych to nerozebíral" jak se teda mám dobrat k tomu kolik mám pri sve vybave opravovat

Situace ze včerejška,
    dostanu dno - cca ve středu mapy, naloguju, objevim se v rohu mapy (soupeř to tedy ke mě má pul mapy v uhlopříčče) souperi zustalo 60000HP (do full stavu potřeboval opravit 280000) já se vším tím co jsem popsal nahoře jsem opravil 220 000HP, celou dobu jsem stál v okolí žádné NPC (docela štěstí na mapě 10/1) soupeř přijel full opravenej (ten čas od nalogování než dorazil cca minuta) a to musel jet přes půl mapy kde je to same utocne NPC, říkal jsem si ok použil behe hul, dostal jsem opět dno z 340 000 mu zustalo 120 000, nalogoval jsem se opravil jsem cca 65 000 a on se u me objevil opět full, cele tohle se opakovalo několikrat.
    Takže jsem si pozval kolegu, aby ho pod tortugou a s vedomosti spiona sledoval, až pak jsem to celé pochopil, jeho HP mu naskakovalo po cca 8200 a svoje HP (340 000 )opravil za cca 41 sekund ...nikdo u něj nebyl, nepozil ani jednou tritona, ani nedostal askepiuv dar

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Pokud si v Černém trhu koupíš rychlejší opravu a použiješ drahokam na rychleší opravu (mám 32%), možné to je. Po stopení do full cca 20 vteřin (cca 500k HP)

5. sewses

sewses Perspektivní autor

ak maš talenty na opravu + slot + šutr na opravu tak oprava s tim prdmetom čo kupiš na tržnici sakra rychla pozriem a napišem ti

6. sewses

sewses Perspektivní autor

takže mamtalenty na opravu na full slot takisto 28% šutr na opravu..opravujem po 5400cca ..HP 492500 som opravil od 60 ba po 60 ca pri richlosti lodi 848 čiže ralna oprava len nestrelilo do mna žiadne npc

7. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

myslím, že jsem nahoře zcela jasně napsal co mám jediné co muzu vylepsit je drahokam (já mám 24% max je 34%)

já stojim a opravim 200 000 HP on za jizdy pres 10 mapu kde je to same NPC opravi 340 000, i kdyby mel drahokam na 34% a dovolim si na 100% tvrdit ze nema) tak nermuze byt v rychlosti opravy takovy rozdil

pominu fakt, ze mi HP naskakuje po cca 2300-2400

Naposledy upraveno: 17/12/14
  8. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

ja som to nestudoval a ani sa mi nechce ale ak mas vsetko na opravu je to dost rychle trebars robil som najazdi mal som 403k hp rychlost lode mam 838 sudnali ma bol som na druhej strane mapy jeste sem ani nedojel a sem byl uz full ta oprava je tedkom dost rychla podla mna im to bude vadit a aj to zmenia podobne ako teras babrali do dmg v talentoch ....

9. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☢Arrow☢,

nezlobim se na tebe, jen prostě nechci opakovat stejnou chybu dvakrát v archívu si můžeš najít součet maximální rychlosti opravy, jen tam není započítaný drahokam.

základ je opravář 4 st. 40 000 bodů za 80 sekund a k tomu daná procenta hráče

ano máš pravdu člen týmu by měl psát jen oficiální zprávy a né své zkušenosti, na všechny zkušenosti s DMG, brněním opravou, výdělkem atd. jsem přišel sám a nikdo mi k tomu nepomohl. Pomalu se učím již své zkušenosti nepsat, díky za další lekci.

pěkný den

10. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

já jsem ten co tve prispevky prijimal velmi rad , ale ne vždy s nima musím souhlasit
    archiv jsem si precetl, po připočtení drahokamu mi lod proste neopravuje tak jak má, někomu ano, a někomu opravuje více než kolik by i pri max vybavení měla, takze tva diskuze, navod na vypocet je bud spatny nebo to proste nefunguje...

proč bych měl jako základ pro výpočet brat opravaře 4 stupně, když mám opraváře 5stupně

11. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj ☢Arrow☢,

samozřejmě počítej z tvého opraváře 5 st. který má méně, bral jsem to jen jako příklad k tvému prvotnímu dotazu na maximální rychlost opravy,

ano znovu opakuju nefunguje to jak má, k tomu závěru jsme došli i před tím rokem, kdy byla teměř tatáž diskuze, od té doby došlo jen ke změně drahokamů v té době byly jen 2 designy, které měly vlastnosti 10% a nyní ještě v černém trhu booster, ten nebyl,

ale to je vše, co již víš a nic nového se ode mne zde na fóru nedozvíš, to by ode mne opravdu nebylo profesionální sem psát chybu jaká tam je a jak jí máš docílit, chyba byla nahlášena, nevím kolik lidí si stěžovalo na rychlost opravy, ale spíše hodně lidí je ráda, že jim to opravuje více než má, přesně jak píšeš teoreticky se dostaneš někam na hranici 2500 za sekundu (jen odhad) a tak by to mělo opravovat všem.

Uvědomuju si, že se Ti tato odpověď líbit nebude, ale já pro upřímnost daleko nechodim.

pěkný den

12. lukas-reper1

lukas-reper1 Osvícený autor

no mne to za sekundu opravi urcite minimalne 2x 2500 naskakuje to rychlejsie ne vecsie mnozstvo hp asi nejak tak mozno sa mylim nvm ale na sekundy sa to asi nepocita opravujem stejne nekde cca 2700 aj ked prehodim dizajn s kamenom 26% akurat ked prehodim tak to opravuje rychlejsie proste rychlejsie naskakuje tych cca 2700 abo 2500 ci kolko to je...aby sme vedeli spresne co ako funguje by sa trebalo v tom vela sprtat :D

13. ☢Arrow☢

☢Arrow☢ Hrabě fóra

Tak problém s mou malou rychlostí opravy vyřešen, teď jsem pro zmenu osočován z toho že používám bug na opravu, takže někdy je lepší radši mlčet:)

14. Mirek

Mirek Titán fóra

vyřešeno - zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.