Opevnění

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem CZ_isostar_CZ, 9/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. CZ_isostar_CZ

CZ_isostar_CZ Rádoby autor

Ahoj,mám jeden možná problém :D koupil jsem se dělovou rampu stupeň 3 (ano,i slot mám vylepšený na úroveń 3) takže bych měl nabíjet o 1,2s rychleji (4,2s-1,2s=3s)nabíjím ale 3,48,takže se mi to snížilo pouze o 0,72,což není ani druhý stupeň? To je schválně?

2. socient

socient Komisař fóra

jak si na to prisiel ?? 1.2 s ti to znizi zo základu 7s - 1,2s= 5,8s a otroci + 40 % = 4x0,58 = 2,32 ... 5,8 - 2,32 = 3,48 co ti na tom nesedí :D easy
    ( s tvojim prepočtom by potom s delovou gulovou rampou nabijali hraci kazdych 1.7 s - o 1 sekundu rychlejsie )

Naposledy upraveno: 9/8/15
  3. CZ_isostar_CZ

CZ_isostar_CZ Rádoby autor

Možná to,že jim tam vypadlo klíčové slovo jaký je "ze základu" .Před veškerým vylepšením opevnení jsem nabíjel 4,2 tak jsem prostě nivně čekal,že po třetím stupni to budou 3s :) díky za vysvětlení :)

4. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj CZ_isostar_CZ,

je to jak to napsal spoluhráč, není k tomu co dodat, je to ze základu (7-1,2)*0,6=3,48 celkově si nic špatného neudělal, postupně budeš mít komplet dělovou rampu, jako všichni hráči, bez ní to prostě nejde.

Pokud si nejsi jistý, vždy se tady raději zeptej, za zeptání nic nedáš.

pěkný den

5. matfons

matfons Aktivní autor

Cawte FM,

len taky maly dotaz: budu sa predlzovat dni opevneni? podla mna by a mali lebo cca 2 dni nesla hra

pekny vecer

6. AdmSity

AdmSity Osvícený autor

samozrejme že nie... BP o ničom nevie a neprizná si že ich chybou nešla hra.. prečo by aj... je to vo VOP a tie sú sväté.. až na to že sa menili odkedy hrám toľko x že to ani pekné nie je :D :D

7. Mirek

Mirek Titán fóra

Ahoj matfons,

jestli se budou prodlužovat, o tom oficiální informace nemáme, ale dovolím si trochu polemizovat, akce na opevnění je každé 2 měsíce a je třeba mít aspoň 600 000 perel na jedno opevnění, pokud máš našetřeno, tak v tom problém nevidím, pokud si nic nenašetřil/spíše utratil a teď to chceš dohnat za 2 dny hraní ... šetři na příště, ať máš alespoň na 2 opevnění, každý by měl mít nějaký cíl (na něco šetřit), ale je to jen můj názor, nic víc.

Pokud by jsi vydělal za ty dva dny alespoň těch 600 000 perel, tak se omlouvám ...

pěkný den

8. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bez delší reakce zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.