Opevnění

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Ŧקε†яik36czŦ, 30/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau,nechápu TL proč jsi zamkla téma když jste nedali žádnou seriozní odpověd a info o akci opevnění?A ještě k tomu tady dál hráč špatné datum(právě proto,že neměl info).Mě to totiž píše,že opevko končí 5.10.ale není tam do kolika hodin.Takže bych prosil se pro příště s tím zamykaním moc neukvapovat a ještě když o tématu nevíte nic.

_.Vodník._s.c.a. tohle ocenil(a).
  2. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Zdravím,

ak chceš o niečom diskutovať, môžeš si vytvoriť tému v diskusnej sekcii. Bolo odpovedané moderátorom a bližšie informácie nemáme.

3. Ŧקε†яik36czŦ

Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

Čau TL,asi jsi mě moc nepochopila,já s tebou nechci diskutovat,já jen že akce opevnění ještě neskončila,a téma už jsi zamkla aniž tady někdo zodpovědnější než jsem já řádně odpověděl.:confused:Tak ted už to mužeš zamknout i tady,děkuji za ofi.info;);)

Naposledy upraveno: 30/9/14
  4. Verbeia

Verbeia Global Team Leader Team Seafight

Moderátor odpovedal, že nie je info. Až bude, bude oznam na fóre (ako sa už práve stalo). Takže ak dostanem odpoveď, že čakáme, tak nevidím dôvod na ďalšie dotazy.

Problém je vyriešený, zamykám.

Peknú hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.